tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανακαινίστε το μπάνιο σας με μεράκι και πρακτικότητα

retro

100% ξυπνάτε κάθε πρωί, πηγαίνοντας στο μπάνιο. Είναι μία συνήθεια που είναι σταθερή αξία για τους περισσότερους. Είναι σημαντικό, αφού είναι ο πρώτος χώρος που αντικρύζετε όταν ξυπνάτε να είναι και χρηστικός, λειτουργικός και καλαίσθητος.

Έχετε το απαραίτητο budget αλλά δεν ξέρετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε ολοκληρωτικά τον χώρο;

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μία υπόθεση που δεν θέλει κόπο...θέλει τρόπο! Κάντε το μπάνιο σας την ομορφότερη γωνιά του σπιτιού σας, μέσα από λειτουργικές λύσεις. Για αρχή, θα πρέπει να αλλάξετε νιπτήρα, μπανιέρα και λεκάνη. Κλείστε μία συμφωνία με μία συγκεκριμένη εταιρεία που θα αναλάβει την εγκατάστασή τους και κάντε το πράξη.

Βασικό tips: Η πορσελάνη είναι το υλικό που θα κάνει το μπάνιο σας να φαίνεται πολυτελέστατο όπως επίσης είναι και το νούμερο ένα υλικό το οποίο δεν φθείρεται και δεν αλλοιώνεται ποτέ. Όσον αφορά τον χώρο της μπανιέρας έχετε αυτομάτως εξασφαλίσει ενσωματωμένη αντιολίσθηση, η οποία θα σας απαλλάξει από τον κίνδυνο ατυχήματος. Είναι ένα υλικό το οποίο εκμεταλλεύεται πλήρως την χωροταξία του μπάνιου σας. Σίγουρα θα καλύψει και τα γούστα σας.

Επόμενο βήμα για να έχετε καλύψει την χρηστικότητα στο μπάνιο σας είναι τα αξεσουάρ του. Η κουρτίνα μπάνιου, το χαλάκι που θα χρησιμοποιήσετε, το σετ από τα αντικείμενα πρώτης ανάγκης, ο κάδος απλύτων είναι κάποιες λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά στον χώρο σας, αν είναι επιλεγμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και εγγύησης από την κατασκευάστρια εταιρεία.

mirrors bath

Είτε ο χώρος σας είναι μικρός, είτε είναι μεγάλος μία επιλογή που συνίσταται ανεπιφύλακτα είναι η τοποθέτηση ενός καθρέπτη. Θα μου πείτε έτσι κι αλλιώς έχει καθρέπτη το μπάνιο, αλλά αν κάνετε την σωστή επιλογή, τότε ο χώρος σας θα ανοίξει και θα γίνει ζωντανός. Ανάλογα με το στιλ και το ιδιαίτερο ύφος που έχει το μπάνιο σας, μπορείτε να το διαμορφώσετε κατάλληλα, κάνοντας μία ανακαίνιση η οποία θα στοιχίσει αλλά θα σας αποζημιώσει.

Στην ιστοσελίδα ftsivolas.gr της εταιρείας ΤΣΙΒΟΛΑΣ μπορείτε να δείτε δείγματα πριν και μετά αλλά και προσφορές ανακαίνισης!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69