tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι να προσέξετε όταν κάνετε booking σε δωμάτια ξενοδοχείου;

hotel2

Ένα επαγγελματικό ταξίδι, οι διακοπές αναψυχής αλλά και πολλά άλλα καθήκοντα μπορεί να σας υποχρεώνουν να κάνετε συχνά-πυκνά ταξίδια, επισκεπτόμενοι πολλά ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Αν την έχετε ήδη «πατήσει» πολλές φορές και έχετε κλείσει δωμάτιο, νομίζοντας ότι είναι ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες σας και τελικά ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμένατε, ήρθε η ώρα να μάθετε τα μυστικά για να κλείνετε τα καλύτερα ξενοδοχεία, όλες τις εποχές του χρόνου.

Ποιες είναι οι συνθήκες που μπορούν να καταστήσουν τα ξενοδοχεία ασφαλή και υγιή; Απαντώντας σε αυτό το ερώτημα θα λέγαμε ότι είναι σημαντικό να έχετε υπόψιν σας:

  • Δωμάτιο που αποφεύγεται το κάπνισμα
  • Αν δεν υπάρχει ανάγκη μην καταναλώνετε ποτά και εδέσματα από το mini bar
  • Εντοπίστε τις εξόδους κινδύνου για παν ενδεχόμενο
  • Ελέγξτε αν γίνεται ανακαίνιση εκείνη την περίοδο στο ξενοδοχείο

Αν είστε από αυτούς που κάνουν online booking

Οι παγίδες του internet είναι γνωστές σε όλους, ειδικά όταν πρόκειται για ξενοδοχεία. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την κράτησή σας αλλά και την προκαταβολή που πρόκειται να διαθέσετε.

Αν είναι η πρώτη φορά που θα δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και θα κάνετε την κράτησή σας online καλύτερα να επικοινωνήσετε και οι ίδιοι με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου για να ρωτήσετε σχετικά με οποιαδήποτε θέματα δεν αναγράφονται στις πληροφορίες και παροχές που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας.

xenodocheia-1

Αν ο προορισμός σας είναι η κοσμοπολίτικη Αθήνα

Επαγγελματίες κάθε τομέα αλλά και τουρίστες που επιλέγουν πολλούς μήνες του χρόνου να επισκεφθούν την πρωτεύουσα, επιλέγουν να μείνουν στο κέντρο, νομίζοντας ότι αυτή είναι η πιο καλή και οικονομική λύση.

Το αποτέλεσμα; Θόρυβος, κυκλοφοριακή συμφόρηση και αρκετές φορές ακατάλληλο περιβάλλον.

Ιδανική επιλογή: Τα Βόρεια προάστια, για παράδειγμα η Κηφισιά, μία περιοχή που έχει πολλά ξενοδοχεία και βρίσκεται μία ανάσα από τα ΜΜΕ και τα πιο κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος.

Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές το ξενοδοχείο URBAN RESIDENCE

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69