tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιλέξτε την σωστή μεταφορική για την μετακόμισή σας

vosos

Μια μετακόμιση σίγουρα κουράζει πολύ όποιον την αποφασίζει. Όταν όμως οι συγκυρίες δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια και πρέπει να την κάνουμε πάσει θυσία, δύο πράγματα είναι δεδομένα. 1) ότι για μια περίοδο θα έχουμε αυξημένο άγχος και 2) ότι θα πρέπει να συγκεντρώσουμε ένα καλό budget ώστε να ζητήσουμε την συνδρομή μιας μεταφορικής εταιρείας.

Η οργάνωση όμως του προγράμματος δεν σταματά εκεί... Αν θέλουμε η μετακόμισή μας να γίνει χωρίς απώλειες και παρατράγουδα, θα πρέπει να αναπτύξουμε ορθό κριτήριο ως προς την επιλογή της μεταφορικής.

Ιδού λοιπόν ο τρόπος για να καταστήσουμε αυτό το κριτήριο δυνατόν!

1) Φορτωτικά οχήματα

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητα για να φύγει ο μεγαλύτερος όγκος του οικιακού εξοπλισμού πως τον νέο τόπο διαμονής αλλά πρέπει να ξεχωρίσουμε στο μυαλό μας ότι όχημα από όχημα διαφέρει. Οι περισσότερες εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν τον όρο «φορτωτικά οχήματα» για να προβάλλουν την υπηρεσία δεν την παρέχουν όμως όλες όπως την φανταζόμαστε, καθώς το φορτηγό, από το όχημα μετακόμισης έχει μια βασική, ποιοτική διαφορά, που έγκειται στον αποθηκευτικό χώρο. Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει καμία ασφάλεια για τα προσωπικά σας αντικείμενα ενώ στην δεύτερη το όχημα διαθέτει εσωτερική επένδυση που απορροφά τους κραδασμούς ώστε κατά την κίνηση να μην υπάρχει ο κίνδυνος φθοράς του εξοπλισμού. Πως θα γνωρίζετε κάτι τέτοιο; Ζητήστε φυλλάδιο της εταιρείας, η ανατρέξτε στο διαδίκτυο και ψάξτε για φωτογραφικό των οχημάτων.. Από κει και πέρα εσείς, μπορείτε πολύ εύκολα να καταλάβετε την διαφορά:

vosos2

2) Η υπηρεσία του αμπαλάζ

Όσο προστατευμένος και να είναι ο εξοπλισμός σας μέσα στο όχημα δεν μπορεί κανένας να σας υποσχεθεί ότι η φθορά δεν πρόκειται να συμβεί. Είτε θα ταρακουνηθεί περισσότερο μια κούτα, είτε θα έχετε στοιβάξει άτσαλα τα πράματά σας σε κάποιο κιβώτιο, και κάτι θα πιεστεί λίγο παραπάνω και θα σπάσει. Για να μηδενίσετε την πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, επιλέξτε μια μεταφορική που θα προσφέρει ως υπηρεσία την συσκευασία των αντικειμένων σας με υλικό ασφαλείας, αμπαλάζ.

vosos3

3) Τοποθέτηση αντικειμένων στον χώρο

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε πλήρως από το άγχος της μετακόμισης αλλά και την κούραση που αυτή δημιουργεί φροντίστε να επιλέξετε μια μεταφορική που θα προσφέρει ως υπηρεσία την τοποθέτηση των επίπλων σας στον νέο σας χώρο!
Ακολουθώντας αυτά τα βήματα έχετε εξασφαλίσει μια μη αγχωτική μετακόμιση σε σύντομο χρονικό διάστημα και κυρίως με ασφάλεια. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της μεταφορικής εταιρείας ΒΩΣΣΟΣ και μάθετε τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69