tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Δυσοσμία κάδων: Αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Μομφή κατά της δημοτικής αρχής για τους κάδους απορριμμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Μομφή για τη δυσοσμία που αναδύεται από τους κάδους απορριμμάτων κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παλουκίδης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Ο κ. Παλουκίδης ανέδειξε το πρόβλημα της άσχημης μυρωδιάς στους κάδους, το οποίο όπως υποστήριξε επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Απαντώντας στην κριτική, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Βασίλης Παπαδόπουλος, τόνισε ότι το πρόβλημα της δυσοσμίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ακατάλληλη διαχείριση των απορριμμάτων από τους πολίτες. «Αν οι πολίτες τοποθετούν τα απορρίμματα τους καλά κλεισμένα σε σακούλες, οι κάδοι δεν θα μυρίζουν», δήλωσε, εξηγώντας ότι πολλές φορές οι κάδοι μυρίζουν εξαιτίας των ανοιχτών σακουλών, από τις οποίες διαρρέουν υγρά και υπολείμματα.

Ο κ. Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι «δεν γίνονται όλα τέλεια, αλλά κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» για την καθαριότητα των κάδων. Παράλληλα, σημείωσε ότι υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες οι κάδοι πλένονται τακτικά, αλλά η δυσοσμία επιστρέφει μέσα σε λίγες ημέρες, γεγονός που επιδεινώνει την κατάσταση.

Για να αντιμετωπίσει το ζήτημα, ο Δήμος προχωράει στην πλύση των κάδων, προσθέτοντας αποσμητικά μετά από κάθε καθαρισμό, με στόχο τη μείωση της δυσοσμίας και τη βελτίωση της κατάστασης.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69