tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η πινακίδα που άναψε το...φυτίλι στο Κομνήνιο

Την αφαίρεση πινακίδας (που αναφέρεται στην παρέμβαση που έγινε στον χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου πριν 23 χρόνια) ζητά με καταγγελία που μας εστάλη κάτοικος του Κομνηνίου.

Η καταγγελία αφορά μια πινακίδα που τοποθετήθηκε στο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου του χωριού, όπου σήμερα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις. Η συγκεκριμένη πινακίδα αναφέρεται σε έργο ανάπλασης του χώρου, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2001 επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη.

Ο κάτοικος ισχυρίζεται ότι οι εργασίες έγιναν από κατοίκους με δικά τους έξοδα και προσωπική εργασία και ο δήμος είχε συμμετοχή μόνο στα κουφώματα, ότι η πινακίδα, που τοποθετήθηκε από τον τότε δήμαρχο, δεν έχει λόγο ύπαρξης μετά από 20 χρόνια και άφησε ανοιχτά ερωτήματα σχετικά με το αν η τοποθέτησή της έγινε ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες.

Επιπλέον, ο κάτοικος προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία στη Δημοτική Αστυνομία, ζητώντας την άμεση αφαίρεση της πινακίδας.

Η Δημοτική Αστυνομία, αφού προχώρησε σε αυτοψία στον χώρο, δήλωσε αναρμόδια να αποφασίσει για το ζήτημα και παρέπεμψε την υπόθεση στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου. Αυτή τη στιγμή, το ζήτημα εξετάζεται από την Τεχνική Υπηρεσία και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, οι οποίοι θα αποφασίσουν για την τύχη της πινακίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλες αντιδράσεις κατοίκων για παρόμοιες πινακίδες που τοποθετήθηκαν στον δήμο το τελευταίο διάστημα.

Το ζήτημα παραμένει ανοιχτό και αναμένεται η τελική απόφαση των αρμόδιων αρχών.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69