tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Μικρά - μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Χωρίς πολλά ζητήματα κύλησε η προ ημερησίας συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, η οποία ακολούθησε μετά την συνεδρίαση λογοδοσίας.

Ο Κώστας Παλουκίδης ρώτησε τι γίνεται με το διατηρητέο που αγοράστηκε στην Βερμίου και τι θα γίνει με το σχολείο Τσαλέρα. Απαντώντας ο κ. Λαζαρίδης είπε σε πρώτη φάση ο δήμος Βέροιας εργάζεται γύρω από την στατικότητα του κτιρίου και σε επόμενη φάση θα προχωρήσει στην χρήση του κτιρίου. Για το κτίριο Τσαλέρα, το οποίο αποκτήθηκε για σχολείο, ο Δήμαρχος είπε ότι ο στόχος είναι το κτίριο του 3ου Δημοτικού να παραχωρηθεί στην Μητρόπολη και οι μαθητές του να μεταφερθούν στο σχολείο Τσαλέρα.

Κριτική στην δημοτική αρχή άσκησε ο Θεόφιλος Κορωνάς για τις νέες πλατείες, στο Μακροχώρι και στην Πατρίδα. Ο κ. Κορωνάς είπε ότι λείπουν τα ανεπτυγμένα δένδρα και οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται εκεί τις ημέρες του καύσωνα είναι πολύ υψηλές.

Οι κ. Παλουκίδης και Κορωνάς ρώτησαν τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Κώστα Ρίζο, αν υπήρξε επεισόδιο με τον τραγουδιστή Κωνσταντή Πιστιόλη, στην τελευταία συναυλία της Εύηχης Πόλης. Σε κριτική που του ασκήθηκε, ο κ. Ρίζος απάντησε ότι η προσέλευση του κόσμου στο φεστιβάλ «Εύηχη Πόλη» ήταν ικανοποιητική. Επίσης πρόσθεσε ότι ακολουθεί το πρόγραμμα του Άλσους, το οποίο έχει μεγάλα ονόματα. Για το θέμα της συναυλίας Πιστιόλη, ο κ. Ρίζος είπε ότι πριν την συναυλία ενημερώθηκε ότι θα γινόταν μια παρέμβαση με πανό και ζήτησε να ενημερωθεί τι αναφέρει το πανό αλλά η ομάδα αυτών είπε ότι είναι λογοκρισία. Ο κ. Ρίζος είπε ότι κατά την διάρκεια της συναυλίας, η ομάδα των ανθρώπων ανέβηκε στην εξέδρα, σήκωσε το πανό διαμαρτυρίας για τις ανεμογεννήτριες και αποχώρησε.

Η κ. Ντάγκα κατήγγειλε ότι υπάρχει σκουπιδότοπος έξω από το Ταγαροχώρι. Ο κ. Παπαδόπουλος είπε στην απάντησή του ότι έγιναν σήμερα παρεμβάσεις στην περιοχή Ταγαροχωρίου και πρόσθεσε ότι είναι πολύ δύσκολο στον δήμο αντιμετωπίσει το φαινόμενο σε όλη την έκταση του δήμου. Ο αντιδήμαρχος είπε ακόμη ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να κλείνουν ραντεβού και να περνά το συνεργείο από το σπίτι του πολίτη και να παραλαμβάνει ογκώδη απορρίμματα.

Ο Τρίγκας στάθηκε στο θέμα των κοιμητηρίων της Βέροιας λέγοντας ότι έχουν γεμίσει και ρώτησε τι έγινε με το νέο κοιμητήριο, στην περιοχή Εργοχωρίου. Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στο θέμα του νέου κοιμητηρίου αλλά δεν οφείλονται στον δήμο Βέροιας.

Ο πρόεδρος της Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος τόνισε ότι η κοινότητα αντιμετωπίζει προβλήματα ύδρευσης το καλοκαίρι λόγω αλόγιστης χρήσης.

Ο πρόεδρος του Σελίου Γιώργος Φαρσαρώτος ενημέρωσε το σώμα για την ολοκλήρωση του έργου ασφαλτόστρωσης στον οικισμό.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69