tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λελογισμένη χρήση νερού συνιστά στους παραγωγούς ο πρόεδρος των Ριζωμάτων

Λελογισμένη χρήση του νερού συνιστά στους παραγωγούς της ορεινής Μακεδονίδας ο πρόεδρος των Ριζωμάτων Γιώργος Μελιόπουλος. Αναλυτικά αναφέρει:

"Διανύουμε ήδη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του του Ιουνίου, του πιο θερμού μήνα μετά το 2007. Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των ειδικών για ένα ζεστό και ξηρό καλοκαίρι η περιοχή μας (Δ.Ε. Μακεδονίδος) θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης στην άρδευση των κηπευτικών και οπωροφόρων δέντρων.

Με δεδομένο ότι οι υδάτινοι πόροι δεν είναι ανεξάντλητοι, απευθύνω έκκληση προς όλους τους παραγωγούς να κάνουν λελογισμένη χρήση του νερού.

Καλώ τους παραγωγούς να ποτίζουν τα δέντρα τους κάθε 10-15 ημέρες ανάλογα αν βρίσκονται στη φάση της συγκομιδής ή όχι και μόνο κατά τις μεσημβρινές ώρες 12⁰⁰-17⁰⁰ εφαρμόζοντας έτσι και στην πράξη την απόφαση του συμβουλίου της Δ. Κοινότητας Ριζωμάτων με Αρ. 1/2024 17 Φεβ 24.

Η άντληση νερού από τον ποταμό Αλιάκμονα, είναι ένα ενεργοβόρο μέτρο το οποίο δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά το περιορίζει προσωρινά, επιβαρύνοντας μάλιστα με μεγάλο οικονομικό κόστος τον δήμο και κατ' επέκταση τους ίδιους τους παραγωγούς".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69