tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας όρισε τις Σχολικές Επιτροπές

Ορίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας οι διοικήσεις στις δυο Σχολικές Επιτροπές. Να σημειώσουμε ότι οι δυο επιτροπές θα λειτουργήσουν ένα εξάμηνο και στην συνέχεια, με τις αλλαγές της κυβέρνησης στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα καταργηθούν.

Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Από την πλευρά των αιρετών ψηφίστηκαν οι Δέλλας (πρόεδρος), Παπαδόπουλος Ιορδάνης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Ασλάνογλου, Ασλανίδης, Χασιώτης, Τσιλογιάννης, Ντάγκα και Παπαδήνα. Από την πλευρά των δημοτών θα συμμετάσχει η Δήμητρα Ράλλη. Η τοπική κοινότητα όρισε τον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη. Ως διευθυντές σχολείων θα συμμετάσχουν οι Θεοδώρα Γούτση, Αικατερίνη Δαλατούρα, Όλγα Χολέβα. Από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων ορίστηκε η Σοφία Καλτσίδου.

Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από την πλευρά των αιρετών ψηφίστηκαν οι Γρηγοριάδης (πρόεδρος), Βοργιάδης, Βασιλείου, Τσιφλίδης, Σαμανίδης, Κελεσίδης, Διαμάντης, Ντάγκα, Παπαδήνα. Από την πλευρά των δημοτών θα συμμετάσχει η Αγνή Μανώλη. Η Τοπική Κοινότητα όρισε τν Μερόπη Γκατζούφα. Οι διευθυντές σχολείων που θα συμμετάσχουν είναι οι Αναστασία Καρακώστα, Βαπτιστής Παντής. Από την πλευρά των μαθητών θα συμμετάσχει ο Στυλιανός Γεώργος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69