tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βοργιαζίδης: "Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να μείνει αυτόνομη η ΚΕΠΑ"

Την πρόθεση της δημοτικής αρχής να μην συγχωνευτεί η ΚΕΠΑ με τον δήμο έκανε γνωστό στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι η απόφαση δυσαρεστεί την δημοτική αρχή και πρόσθεσε η δημοτική αρχή θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να διατηρήσει η ΚΕΠΑ την αυτονομία της. «Είναι γνωστές οι διαφορές της λειτουργίας της ΚΕΠΑ με έναν οργανισμό όπως ο δήμος» είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι με την συγχώνευση του ΚΑΠΑ δεν θα υπάρχουν προβλήματα διότι στον δήμο υπάρχει ήδη αντίστοιχη διεύθυνση.

"Το επόμενο διάστημα η ΚΕΠΑ θα καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο τεκμηριωμένη εισήγηση για να μπορέσει ο δήμος να διεκδικήσει την εξαίρεση της ΚΕΠΑ από τις συγχωνεύσεις" είπε ο κ. Ρίζος.

rizos 0031

Για το θέμα των αντιδημάρχων, ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι καθορίζονται με βάση τον πληθυσμό των δήμο. Σύμφωνα με αυτή την πρόβλεψη ο δήμος Βέροιας θα έχει έξι αντιδημάρχους. «Οι αποφάσεις λαμβάνονται με κριτήρια δήμων των Αθηνών. Για παράδειγμα ο δήμος Βέροιας με έναν δήμο αντιστοίχου πληθυσμού της Αττικής δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες» σχολίασε ο δήμαρχος.

Οι εκλογές

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. κ. Βοργιαζίδης είπε ότι ήταν να ειπωθεί, το εξέφρασαν στην κάλπη οι πολίτες.

pavlidis 0007

«Καλά είναι να αφήσετε στην τρίτη θητεία σας, το στίγμα σας με έργα με στρατηγική σημασία. Θα ήθελα να δω το ρολόι στην πλατεία, έναν νέο περιφερειακό, ένα έργο που θα αφήσετε φαίνεται το στίγμα σας» σχολίασε ο κ. Παυλίδης. Με τα λεγόμενα του κ. Παυλίδη συμφώνησε και ο Δημήτρης Τσανακτσίδης.

tsanaktsids 0013

«Νικητής ήταν η αυτοδιοίκηση. Κρίθηκαν πολιτικές και συμπεριφορές και αναδείχθηκαν οι νέες διοικήσεις» είπε ο κ. Μαρκούλης και ανέφερε ότι οι εκλογές επισκιάστηκαν από τα γεγονότα στην Γάζα σημειώνοντας ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να καταδικάσει τον βομβαρδισμό των Παλαιστίνιων και να προάγει την ειρήνη και την δημιουργία ενός ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.

markoulis 0005

Ελπιδοφόρο μήνυμα για τον κ. Μελιόπουλο ήταν η αύξηση του ποσοστού της ΛΑΣ στις περιφέρειας διότι δείχνει ότι μεγάλωσε το κύμα της αμφισβήτησης προς την κυβερνητική πολιτική. Ο κ. Μελιόπουλος εξέφρασε και την αλληλυγγύη του στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

melipoulos 0016

"Συγχαρητήρια στον συνδυασμό Δράση με Γνώση για τη νίκη στις εκλογές, αν και πολλά προβλήματα παρέμειναν άλυτα και δεν αξιολογήθηκε αυτό από τους δημότες" σχολίασε ο Κυριάκος Θεοδωρίδης.

theodoridis k 0019

Η Μαρούλα Γεωργιάδου

Ο δήμαρχος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην Μαρούλα Γεωργιάδου, πρώην υπεύθυνη προγραμματισμού του δήμου, που πρόσφατα απεβίωσε.

«Ήταν το μυαλό που περνούσαν τα πάντα για τον δήμο. Ένιωθες ασφάλεια όταν συνεργαζόσουν μαζί της» ανέφερε ο κ. Βοργιαζίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69