tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μιχάλης Τζαφερόπουλος: "Θέλω να μεταφέρω στην πόλη μου καλές πρακτικές του εξωτερικού"

Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" είναι και σε αυτές τις εκλογές ο διεθνής διαιτητής χάντμπολ Μιχάλης Τζαφερόπουλος. Την περασμένη αυτοδιοικητική περίοδο, είχε την ευκαιρία να εισέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως επιλαχών και πήρε μια γεύση από το πως λειτουργεί το δημοτικό συμβούλιο. Τώρα, σε αυτές τις εκλογές διεκδικεί την απευθείας εκλογή του με στόχο να προσφέρει στα κοινά του δήμου. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον "Πληροφοριοδότη" αναφέρει:

Μετά το «βάπτισμα του πυρός» την περίοδο που εκπνέει, θεωρείς ότι η εμπειρία της πρώτης φοράς θα σε βοηθήσει να γίνει πιο παραγωγικός για τον δήμο;

Σαφώς και ναι. Οι εμπειρίες που αποκόμισα ήταν πολύτιμες .Η τριβή μου εκ των έσω στη λειτουργία του δήμου ,όπως στο συμβούλιο του ΚΑΠΑ, μου έδωσε τη δυνατότητα να βοηθήσω από την πλευρά μου σε πολλά πολλά θέματα και να μου δώσει την ευκαιρία να γίνω πιο παραγωγικός στην πορεία.

Ποιο ήταν το ερέθισμα που σε ώθησε να ασχοληθείς με τα κοινά του δήμου Βέροιας;

Λόγω της ιδιότητας μου ως διεθνής διαιτητής, ταξίδεψα σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και του κόσμου, παρατηρώντας αλλά και βιώνοντας τον τρόπο λειτουργίας και ανάπτυξης τους, αλλά και το πώς αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στις πόλεις όπου επισκέφτηκα μου γεννήθηκε η επιθυμία να μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία στην πόλη μας ώστε τα παιδιά μας να ζήσουν και να προκόψουν σε ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό αστικό περιβάλλον.

Αν εκλεγείς, σε ποιον τομέα του δήμου θα ήθελες να προσφέρεις;

Είμαι ένας άνθρωπος ανήσυχος και αυτό με οδήγησε να ασχοληθώ με πολλά και διαφορετικά αντικείμενα στην επαγγελματική, αθλητική και κοινωνική ζωή από αρκετά νεαρή ηλικία σήμερα θα ήθελα να είμαι στην πλευρά της λύσεις των ζητημάτων της τοπικής οικονομίας της εξωστρέφειας, του τουρισμού. Της ασφάλειας που τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει σοβαρά δηλαδή η βία και η ανομία των μεγάλων πόλεων δυστυχώς θα την δούμε σε κάποιο βαθμό και σε πόλεις με μέγεθος σαν της Βέροιας. Και βεβαίως του αθλητισμού που τον υπηρετώ από μικρός και ως τα σήμερα.

Υπάρχουν πράγματα στην Βέροια που θέλεις να αλλάξουν την πενταετία που έρχεται;

Σίγουρα! Η πόλη μας μαζί με τις κοινότητες της, δεν θα πρέπει να εφησυχάζει ποτέ γιατί οι αλλαγές σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας είναι απίστευτα γρήγορες και εμείς θα πρέπει να ήμαστε ενημερωμένοι και σε εγρήγορση ώστε να καταστήσουμε τον δήμο μας πρότυπο για όλη την χώρα.

Κλείνοντας, για ποιο λόγο οι πολίτες να επιλέξουν τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» και όχι κάποιον άλλο;

Ο συνδυασμός του Κώστα Βοργιαζίδη δεν είναι ένας συνηθισμένος συνδυασμός ενός επαρχιακού δήμου, συμπεριλαμβάνει ανθρώπους που έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό, κοινωνικό βίο, προέρχονται από όλο τα φάσμα της πολιτικής, εμπλουτίζοντας το μείγμα των πολιτικών δράσεων με αξιοπιστία, τιμιότητα και όραμα για το μέλλον του τόπου μας. Πιστεύω στον συνδυασμό και για αυτό θέτω και τον εαυτό μου σε αυτό τον αγώνα!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69