tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άρης Ορφανίδης: «Δράση με Γνώση» για την ανάδειξη της Βέροιας σε πόλη - πρότυπο

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Θεάτρου & Τεχνών Βέροιας και Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, φιλόλογος-γλωσσολόγος  Άρης (Αριστείδης) Ορφανίδης καλωσορίζεται στον συνδυασμό του δημάρχου για τις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

orfanidis kal

''Σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου στο πλευρό του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη για μια Βέροια με «Δράση και Γνώση» με την προοπτική ανάδειξής της σε πόλη-πρότυπο.    

Για όσους ρωτούν γιατί τώρα: διότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, κρίνοντας ότι τώρα μπορώ να προσφέρω ουσιαστικά από αυτό το μετερίζι, έχοντας την πεποίθηση ότι για να ασχοληθείς με τα του δήμου θα πρέπει πρώτα να έχεις χαράξει μια επαγγελματική και κοινωνική διαδρομή· διότι το να είσαι σε μια παραγωγική ηλικία και να απαξιώνεις την πολιτική και τους πολιτικούς αφήνοντας την τύχη του τόπου σε άλλους είναι μιζέρια, μοιρολατρία και ευθυνοφοβία· διότι με το να μη συμμετέχεις στα κοινά επικαλούμενος ότι ο χώρος βρίθει ανηθικότητας και ανικανότητας αφήνεις ελεύθερο το πεδίο στους άλλους να καθορίζουν το μέλλον σου για σένα χωρίς εσένα· διότι θέλω να αγωνιστώ για να μπορέσει η τοπική αυτοδιοίκηση να στηρίξει την κοινωνία που πλήττεται, να προσδώσει υψηλή αξία στην καθημερινότητα των δημοτών, να προβάλει την πλούσια πολιτιστική ταυτότητα και να δημιουργήσει όρους ελκυστικής τουριστικής εξωστρέφειας για τον τόπο μας· τέλος, διότι μετά από μια μακρόχρονη παραμονή για σπουδές και κυρίως εργασία σε προηγμένες πόλεις του εξωτερικού γνωρίζω τι πρέπει να κάνουμε στην πόλη μας για να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές.

 Γιατί με τον Κώστα Βοργιαζίδη; Αποφάσισα να συνταχθώ στον αγώνα του νυν δημάρχου αφενός λόγω της εκτίμησης και συμπάθειας που τρέφω για τον ίδιο, αφετέρου -και κυρίως- λόγω της υπερκομματικής(ή μη κομματικής) κοινής αντίληψής μας για τη διαχείριση των δημοτικών θεμάτων και λόγω της πεποίθησης μου ότι κινήθηκε με Δράση και Γνώση από το 2014 επιδεικνύοντας ουσιαστικό και απτό έργο αναμόρφωσης και βελτίωσης του δήμου μας μέσα σε μια δύσκολη εποχή και ότι μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη και αξίξει η πόλη. Ευχαριστώ τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Θα την τιμήσω. Ευχαριστώ τους φίλους και οικείους για την παρότρυνση να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα.

 Μοναδικό κίνητρο δράσης μου η ανιδιοτελής επιθυμία για προσφορά με στόχο το κοινό καλό, όπως έχω αποδείξει με τη μέχρι τώρα πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού. Κινητήρια δύναμη για την ενασχόληση μου με τα κοινά είναι η αστείρευτη αγάπη για τη Βέροια κι η αγωνία μου για το μέλλον σ’ έναν τόπο με προοπτική και δυναμική. Με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και εθελοντικές δράσεις σε διάφορες συλλογικότητες του τόπου, επιθυμώ με «Δράση με Γνώση» να συμβάλω, καταθέτοντας την πείρα, τις γνώσεις και το πάθος μου, στην τουριστική και πολιτιστική άνοδο και προβολή της Βέροιας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Ο τόπος έχει ανάγκη από νέους αλλά κυρίως δραστήριους πολίτες με δυναμισμό, όραμα, γνώση, εντιμότητα, καθαρό και νηφάλιο λόγο. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους. Ελπίζω και εύχομαι να τιμήσετε την προσπάθειά μας'', αναφέρει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Άρης Ορφανίδης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ: https://www.facebook.com/AristeidisOrfanidis
https://www.facebook.com/arismethexis
https://www.linkedin.com/in/arisorfanidis/
https://www.instagram.com/arismethexis/?hl=el
https://www.tiktok.com/@arismethexis
https://join.skype.com/invite/cNhkDy9KJwVn
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ 6936409883(whatsapp,viber,telegram)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69