tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σχολιασμός των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είπε ότι εάν εφαρμοστούν θα είναι προς όφελος των εργαζομένων. Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ακόμη ότι μετά από πολλά χρόνια καθόδου, η πολιτεία θα πρέπει να κοιτάξει και την τοπική αυτοδιοίκηση. «Η τοπική αυτοδιοίκηση κάνει τεράστιο έργο και χρειάζεται χρήματα» τόνισε ο κ Βοργιαζίδης.

Για την πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα του ΕΚΑΒ, ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι πρέπει να ενισχυθεί, αλλά με προσωπικό από δήμους που μπορούν να δώσουν.

Η Γεωργία Μπατσαρά σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις είπε ότι είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Η κ. Μπατσαρά αναφέρθηκε ακόμη στην συνεργασία με τον κ. Βοργιαζίδη, επαναλαμβάνοντας όσο είπε στον απολογισμό του Δημάρχου και πρόσθεσε ότι δόθηκε η δυνατότητα στην παράταξή της να δείξει δείγματα της δουλειάς της στην συνδιοίκηση του δήμου.

Ο κ. Μαρκούλης από την πλευρά του είπε ότι η λειτουργία της κυβέρνησης θα είναι εις βάρος των συμφερόντων των μικρομεσαίων. «Δεν έχουμε αυταπάτες. Θα ακολουθήσουν την πολιτική των κουπωνιών» σχολίασε ο κ. Μαρκούλης. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μπατσαρά, για την συνδιοίκηση, σημείωσε ότι θα πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο τι είχε στο μυαλό της το 2019 και αν ο στόχος της ήταν η συμμετοχή στην διοίκηση και η κατάληψη θέσεων αντιδημάρχων.

Ο Γιάννης Τσαναξίδης σημείωσε ότι στις δηλώσεις της η κ. Κεραμέως δεν αναφέρθηκε στα ουσιαστικά προβλήματα των δήμων, όπως η υποχρηματοδότηση των δήμων. Για το θέμα του ΕΚΑΒ, σημείωσε ότι η συμμετοχή στο πλήρωμα μη εξειδικευμένου προσωπικού βάζει σε κίνδυνο τους ασθενείς.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κ. Μπατσαρά, ο Χρήστος Τσιούντας σημείωσε: «Η κ. Μπατσαρά, ως εκπρόσωπος της ΝΔ στο δημοτικό συμβούλιο, δεν φρόντισε ως καλός μάνατζερ την διάδοχη κατάσταση». Κριτική στην κ. Μπατσαρά άσκησε και ο πρώην συνεργάτης της Κώστας Παλουκίδης, κατηγορόντας ότι μένει μέχρι τέλος στην διοίκηση του δήμου για οικονομικούς λόγους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69