tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χαλκίδης: Τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές, δεν έχει έτοιμη πρόταση για τον δήμο Βέροιας

Έξι μήνες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Βέροιας, ο Μιχάλης Χαλκίδης κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης για τρίτη φορά. «Σήμερα θα σας πω το σκεπτικό μου, το όραμά μου και το πιστεύω ότι πρέπει να γίνει πραγματικά σε αυτό τον δήμο» ήταν η πρώτη ατάκα του κ. Χαλκίδη στο ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου και θα περίμενε κανείς να ξεδιπλώσει βασικούς άξονες της πρότασής του για τον δήμο, όπως έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς, στην πρώτη του συνάντηση με τα ΜΜΕ.

Αντί γι αυτό, ο κ. Χαλκίδης περιορίστηκε σε γενικόλογη κριτική στην δημοτική αρχή και σε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα στην «γαλάζια πολυκατοικία».

Όταν του ζητήθηκε να μοιραστεί το όραμά του για τον δήμο Βέροιας με τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει έτοιμη πρόταση.

«Έχουμε χρόνο, όταν είμαστε έτοιμοι για την παρουσίαση του προγράμματος, για να παρουσιάσουμε και το όραμα, θα το κάνουμε δημόσια στο ΣΤΑΡ. Εκεί θα δει ο κόσμος τι σκεπτόμαστε να κάνουμε. Αυτή την στιγμή, αντιλαμβάνεστε κι εσείς, δεν θα βγω να πω το πρόγραμμα τέσσερις μήνες πριν, να δώσω τροφή και στον αντίπαλο να δει τι μπορεί να κάνει» απάντησε ο κ. Χαλκίδης.

Αυτό που είπε για το πρόγραμμα του συνδυασμού του είπε ότι δουλεύει μια πενταμελής ομάδα, η οποία θα λάβει υπόψη της τις απόψεις των πολιτών (θα μοιραστούν φυλλάδια σε όλες τις πολυκατοικίες, τα οποία θα συμπληρώσουν οι πολίτες. Τα φυλλάδια θα συγκεντρωθούν, θα διαβαστούν και θα αξιολογηθούν για να συμπεριληφθεί η άποψη των πολιτών στο πρόγραμμα). Επίσης θα ακολουθήσουν και επισκέψεις στους φορείς για να ληφθούν υπόψη και οι δικές τους θέσεις στο πρόγραμμα.

Σχόλιο 1: Δεν ζητήθηκε από τον κ. Χαλκίδη να παρουσιάσει το πρόγραμμά του. Του ζητήθηκε να παρουσιάσει βασικά σημεία του οράματός του.

Σχόλιο 2: Υποψηφιότητα που διεκδικεί να κερδίσει εκλογές χωρίς να αποκαλύπτει τις κεντρικές κατευθύνσεις της πολιτικής που σκοπεύει να εφαρμόσει, μοιάζει με διεκδίκηση χρηματοδότησης έργου από το ΕΣΠΑ χωρίς μελέτη.

Στο βίντεο παρακάτω η συνέντρευξη τύπου και τα σημεία που σχολιάζονται

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69