tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παπαδόπουλος: "Τις αδειοδοτήσεις για την κατασκευή δικτύων οπτικών ινών και φυσικού αερίου, εκδίδονται  από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες"

Από τον δήμο Βέροιας και τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο ανακοινώθηκαν τα εξής αναφορικά με τις εργασίας εγκατάστασης δικτύων φυσκιού αερίου και οπτικών ινών΅:

"Το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται στην πόλη μας, σημαντικές και  εκτεταμένες παρεμβάσεις, ταυτόχρονα, για την κατασκευή  δικτύων φυσικού αερίου και οπτικών ινών.

Όπως είναι λογικό, οι εργασίες των εκσκαφών και της αποκατάστασης των έργων αυτών, έχουν προκαλέσει αναστάτωση και ταλαιπωρία στους δημότες σε θέματα καθαριότητας αλλά και σε άλλες πτυχές της καθημερινότητας.

Ο Δήμος Βέροιας συνδράμει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, στην επιτάχυνση των εργασιών και παράλληλα παρεμβαίνει σε θέματα καθαριότητας εφαρμόζοντας  πρόγραμμα πλύσης των οδών και πεζοδρομίων, μετά το πέρας των εργασιών.

Τέλος σας ενημερώνουμε  ότι, οι αδειοδοτήσεις για την κατασκευή των σημαντικών αυτών έργων, εκδίδονται  από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και όχι από τους Δήμους".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69