tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρέμβαση Παυλίδη για τον κάθετο οδικό άξονα

Παρέμβαση για το έργο του καθέτου οδικού άξονα έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο Παύλος Παυλίδης. Ο επικεφαλής της παράταξης "Συνδημότες" τόνισε ότι με τα σημερινά δεδομένα, ή χρειαζόμαστε χάραξη ενός νέου περιφερειακού ή πρέπει να γίνει ο νέος άξονας.

"Από τον κάμπο θα περάσει ο άξονας, δεν μπορεί να περάσει από αλλού. Τελικά τον θέλουμε; Βάζουμε προσκόμματα απορρίπτοντας την ΜΠΕ. Είναι προβληματικό να κουμπώσει στον κόμβο της Βέροιας. Θα δημιουργηθεί ασφυκτικό κλίμα για τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί στον περιφερειακό της Βέροιας" τόνισε ο κ. Παυλίδης.

Απαντώντας ο δήμαρχος είπε ότι σε κάθε περίπτωση θα κοπεί εύφορη γη. "Εμείς θέλουμε να βάλουμε κόσμο στην Βέροια για οικονομικούς λόγους. Δεν σταματάμε το έργο. Η ΜΠΕ προχωρά. Η καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου οφείλεται στην αλλαγή χάραξης. Επίσης πρέπει να γνωρίζεται ότι η νέα χάραξη μας κόβει 500τμ από το κυνοκομείο".

Παρέμβαση έκανε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης ο οποίος είπε ότι το νέο "κούμπωμα" του άξονα δεν είναι ακριβώς στην Μέση αλλά πολύ κοντά στην Κουλούρα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69