tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας για τα Χριστούγεννα

Εν όψει των Χριστουγέννων, ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

"Αγαπητοί δημότες,

Η γιορτή των Χριστουγέννων πλημμυρίζει τις καρδιές μας με συναισθήματα αγάπης και αισιοδοξίας, ύστερα από μία περίοδο δύσκολης καθημερινότητας για όλους. Η προσμονή για την έλευση του Θεανθρώπου μας γεμίζει με την ελπίδα για ένα αύριο υπευθυνότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων.

Ως Δήμος Βέροιας μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας βρισκόμαστε φέτος στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσουμε σειρά χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για τους δημότες μας όλων των ηλικιών, επιστρέφοντας με μουσική και δρώμενα στις πλατείες της πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων.

Παράλληλα, μέσω όλων των Κοινωνικών δομών του Δήμου μας, προχωρούμε σε πράξεις αγάπης για τα Χριστούγεννα, στηρίζοντας ανθρώπους και οικογένειες που έχουν ανάγκη προσφοράς και φροντίδας, καθώς καλούνται να σηκώσουν το βάρος της φτώχειας και της ανέχειας.

Σε όλες αυτές τις δράσεις σας θέλουμε κοντά μας. Πιστεύουμε στη δύναμη της ανθρωπιάς όλων των Βεροιωτών και στις αξίες της εμπιστοσύνης, της συνεργασίας, των προτύπων και των ιδεών μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Χρόνια Πολλά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69