tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βλαζάκης, Χασιώτης, Ουσουλζόγλου: "Συγκίνηση και δικαίωση για το Μουσείο των Αιγών"

Συγκινημένοι και δικαιωμένοι μετά την ολοκλήρωση του Μουσείου των Αιγών δηλώνουν οι πρώην δήμαρχοι Ανδρέας Βλαζάκης, Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου με κοινή επιστολή τους. Στην επιστολή εκφράζουν παράλληλα την πικρία για την μη πρόσκληση τους στα εγκαίνια. Αναλυτικά αναφέρουν:

"Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αισθήματα δικαίωσης πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο ότι ένα έργο που αποτέλεσε διαχρονικά πρώτο αίτημα του δήμου Βέροιας και του νομού Ημαθίας, εγκαινιάζεται από τον Πρωθυπουργό τη Δευτέρα. Το Μουσείο των Αιγών.

Ο αγώνας για τη δημιουργία του ξεκίνησε επί δημαρχίας Ανδρέα Βλαζάκη, με διαπαραταξιακή επιτροπή της οποίας επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας Θανάσης Γεωργιάδης, με τον πρόεδρο της Βεργίνας Θωμά Λαζόπουλο, τον Τάκη Βλαχόπουλο, τον Γιώργο Ταξιαρχόπουλο…. 

Ο αγώνας αυτός συνεχίστηκε όλα αυτά τα χρόνια επί θητείας των δημάρχων Ανδρέα Βλαζάκη, Γιάννη Χασιώτη, Χαρούλας Ουσουλτζόγλου οπότε και εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε. Για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το έργο του Μουσείου των Αιγών ήταν το τελευταίο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα Ράιχενμπαχ επί δημαρχίας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, επί υπουργίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης του Ημαθιώτη υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, επί γενικής γραμματέως ΕΣΠΑ Γεωργίας Ζεμπιλιάδου (από την Κοζάνη) και Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Δεν έχει καμία σημασία η παράλειψη της πρόσκλησής μας στα εγκαίνια του Μουσείου και η τυπική διαδικασία γενικότερα. Νιώθουμε δικαιωμένοι που ολοκληρώθηκε και εγκαινιάζεται ένα έργο και παραδίδεται στο παγκόσμιο κοινό.

Ανδρέας Βλαζάκης

Γιάννης Χασιώτης

Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη

πρώην Δήμαρχοι Βέροιας

Γιώργος Καλογήρου Εφ. Βέροια".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69