tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας την Τετάρτη- Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Τετάρτη 14/12/2022 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση ή μη της αριθμ. 229/2022 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.» με το δ.τ. «ΚΑΠΑ», περί έγκρισης του Προϋπολογισμού, του Τεχνικού Προγράμματος και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) 2023.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη πρακτικού της επιτροπής τεκμηρίωσης τιμών της πράξης με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη και παραλαβή της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης «Μελέτη ψηφιακού μετασχηματισμού Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη Έκθεσης Πεπραγμένων και Διαχειριστικού Απολογισμού Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βέροιας για το χρονικό διάστημα από 01-11-2021 έως 30-04-2022 (9ο εξάμηνο).

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βεργίνας «Αιγές».

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση με τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας, της πολιτιστικής εκδήλωσης «Κόλντε Μπάμπω».

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση με την «Εύξεινο Λέσχη Βέροιας» του εθίμου των Μωμόγερων.

ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την συνδιοργάνωση με την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας τετραήμερου σεμιναρίου.

ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη αξιολόγησης και οριστική μελέτη της γέφυρας οδού Ολγάνου» ΑΜ:101/2019.

ΘΕΜΑ 11ο Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Μικροεπεκτάσεις δικτύου φωτισμού και μετατοπίσεις στύλων».

ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχήματος του Δήμου.

ΘΕΜΑ 13ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχήματος του Δήμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69