tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μικρά - μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Αρκετά θέματα καθημερινότητας τέθηκαν και σήμερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, στην προ ημερησίας συζήτηση.

Ερωτήσεις για το αν ανάβουν οι προβολείς στα γήπεδα των γηπέδων σε ώρες που δεν χρησιμοποιείται η εγκατάσταση και γίνεται σπατάλη ενέργειας ρώτησε ο Παύλος Παυλίδης.  Επίσης ρώτησε αν ο βιολογικός δέχεται λύματα από τον δήμο Αλεξάνδρειας.

Για το θέμα με τους προβολείς, ο Αντιδήμαρχος Αλέκος Τσαχουρίδης είπε ότι ο δήμος προσπαθεί να διαπιστώνει που υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και να σβήνει τους προβολείς.

diamantis 20221005 220413

Αναφορικά με τον βιολογικό, ο κ. Διαμάντης είπε ότι η ΔΕΥΑ δέχεται λύματα από χωριά που δεν έχουν βιολογικό, όπως η Καβάσιλα και ο Σταυρός έναντι 10 ευρώ ανά βυτίο.

meliopoulos 20221005 215806

Κριτική για τις παιδικές χαρές που έμειναν το καλοκαίρι κλειστές και για την κατάσταση του οδικού δικτύου άσκησε στην Δημοτική Αρχή ο Γιώργος Μελιόπουλος. Επίσης, ζήτησε να μάθει τι θα κάνει ο δήμος για να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού τη νέα χρονιά και ρώτησε πότε θα λειτουργήσει ο παιδικός της Κυψέλης.

Απαντώντας για τις κλειστές παιδικές χαρές, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος είπε ότι υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που γίνονται γρήγορα και κάποιες που αργούν. «Υπάρχουν αρκετές κλειστές παιδικές χαρές. Σιγά – σιγά ανοίγουν».

Για την κατάσταση του οδικού δικτύου, ο αντιδήμαρχος Αλέκος Τσαχουρίδης τόνισε ότι η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη ωστόσο έχει πέσει τόση άσφαλτος όση δεν έπεσε ποτέ και πρόσθεσε ότι οι παρεμβάσεις αυτές εξαρτώνται από τα οικονομικά του δήμου.

Σε δυο χώρους στάθμευσης  στην Λεωφόρο Στρατού αναφέρθηκε ο κ. Στεφανόπουλος. Για τον μικρό που βρίσκεται πάνω στον δρόμο, είπε ότι δεν είναι ασφαλτοστρωμένος και ενώ προορίζεται για λεωφορεία, παρκάρει όποιος θέλει. Για τον άλλο χώρο, κάτω από την Λεωφόρο που προοριζόταν για πάρκινγκ, δεν λειτούργησε και έχει γεμίσει χόρτα.

Απαντώντας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλέκος Τσαχουρίδης είπε ότι το θέμα του πάρκινγκ είναι παλιά ιστορία και πρόσθεσε ότι προέκυψαν θέματα νομιμότητας.

theodoridis kir 20221005 220013

Αντίγραφο του εμπιστευτικού πρωτοκόλλου ζήτησε από τον Δήμαρχο ο Κυριάκος Θεοδωρίδης για να ελέγξει τι διακινείται εκεί.

Είναι χρυσή ευκαιρία, όλοι οι φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να χαράξουν κοινή τουριστική γραμμή, τόνισε ο Αντιδήμαρχος Συρμούλα Τζήμα. Μετά την επιτυχημένη παρουσία της Ημαθίας στο Ηράκλειο, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης είπε ότι όλοι οι φορείς, με όχημα την ΑΝΗΜΑ, θα προσπαθήσουν να αναδείξουν την Ημαθία ως τουριστικό προορισμό. Ο κ. Ασλανίδης είπε ακόμη ο δήμος Βέροιας θα συμμετάσχει στην έκθεση Φιλοξένια.

tzima 20221005 220550

Με αφορμή την παρενόχληση μαθητών από Ρομά στην περιοχή του Εργοχωρίου, η κ. Τζήμα είπε ότι γίνονται περιπολίες από την αστυνομία την ώρα που πηγαίνουν οι μαθητές στο σχολείο. Επίσης είπε υπάρχει όχληση του δήμου προς του ιδιοκτήτες του καταπατημένου από τους Ρομά οικοπέδου, προφανώς για να κινηθούν οι διαδικασίες για να αδειάσει το οικόπεδο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69