tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο Παυλίδης για τις απευθείας αναθέσεις

Κριτική στην Δημοτική Αρχή άσκησε στην πρωτομιλία του, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Παύλος Παυλίδης.

«Υπάρχει ένας οργασμός απευθείας αναθέσεων. Θα τα βρείτε μπροστά σας. Δεν γίνεται να επιλέγονται συνέχεια τα ίδια καταστήματα. Θα τα ψάξουμε όλα. Έχουν γνώση οι φύλακες. Υπάρχει σκάνδαλο. Μετά την ανάδειξη του θέματος, ζητήσατε λίστα με τοπικά καταστήματα» είπε ο κ. Παυλίδης και αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο κ. Παυλίδης.

Απαντώντας ο αντιδήμρχος Στέλιος Ασλάνογλου, είπε ότι όταν έγινε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους επαγγελματίες για προμήθεα σέρβερ, εμφανίστηκαν μόνο δυο και πήρε την ανάθεση ο επίμαχος επαγγελματίας. Για τους υπολογιστές που αγοράστηκαν, ο κ. Άσλάνογλου είπε ότι σε πολύ χαμηλές τιμές, χαμηλότερες ακόμη και από γνωστή αλυσίδα. "Έγινε με βάση τις ανάγκες του δήμου και με μηχανήματα πολυτελείας".

Ο αντιδήμαρχος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης πρόσθεσε ότι επιλέχθηκε η διαδικασία που ακολουθήθηκε για λόγους ταχύτητας, για να εργάζονται κάτω από καλύτερες συνθήκες οι εργαζόμενοι και τέλος για λόγους ασφαλείας.

Σχολιάζοντας ο κ. Διαμάντης είπε ότι δεν πρέπει να μιλάει για τις απευθείας αναθέσεις. "Αυτός δεν ήταν που με απευθείας αναθέσεις έπαιρννε οικοδομική υλικά από την Λάρισα. Είχαν τελειώει τα υλικά στην Βέροια;  Στον Προμηθέα ΄στον παιδικό πλήρωνε κοινόχρηστα και παράλληλα έκοβε και εντάλματα για αγορά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69