tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παυλίδης: "Ας κατασκευαστεί πρώτα ο ένας κόμβος στην Ακροπόλεως και βλέπουμε για τον άλλο"

Παρέμβαση στο θέμα της κατασκευής κυκλικών κόμβων στην οδό Ακροπόλεως στον Προμηθέα έκανε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Παύλος Παυλίδης. Ζήτησε από την δημοτική αρχή να κατασκευάσει αρχικά τον έναν από τους δυο κόμβους, να δει πως θα λειτουργήσει και μετά να αποφασίσει αν θα κατασκευάσει και τον δεύτερο.

Απαντώντας ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης σημείωσε ότι η μελέτη πρέπει να ολοκληρωθεί ολόκληρη και πρόσθεσε ότι δεν βλέπει κανέναν λόγο για να κατασκευαστεί αρχικά μόνο ο ένας κυκλικός κόμβος.

Ο κ. Παυλίδης έθεσε και άλλα ζητήματα. Ζήτησε να μάθει τι κάνει ο δήμος για να αντιμετωπίσει την ενεργειακή κρίση, σε τι κατάσταση βρίσκεται η ΔΕΥΑ με αφορμή το SOS του προέδρου της επιχείρησης σε προηγούμενη συνεδρίαση, τι γίνεται με τα οικόπεδα που παραμένουν φραγμένα από την Αρχαιολογική Υπηρεσία (Άγιος Ιωάννης και τμήμα του Πάρκου απέναντι από τους Αγίους Αναργύρους) και τι πρόκειται να γίνει με τα κυκλοφοριακά ζητήματα που προέκυψαν από την λειτουργία της Γέφυρας Κούσιου.

Απαντώντας ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι στο θέμα της αντιμετώπισης των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης, ο δήμος προχωρά σε ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολείων, αντικαθιστά λαμπτήρες με νέου τύπου λιγότερο ενεργοβόρους, διαθέτει χώρο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου και περιμένει το χρόνο που θα ανοίξει χώρος στο δίκτυο ηλεκτρισμού για να προχωρήσει στην επένδυση. Για τα δυο οικόπεδα, ο δήμαρχος είπε ότι είναι θέμα που διαχειρίζεται η Αρχαιολογία.

Για το θέμα της ΔΕΥΑ, ο κ. Διαμάντης είπε ότι οι πολίτες άρχισαν να πληρώνουν και πρόσθεσε ότι η επιχείρηση δεν διατρέχει κίνδυνο διότι είναι από τις πιο υγιείς στην Ελλάδα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69