tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Συνεδριάζουν την Δευτέρα Οικονομική Επιτροπή και Ποιότητας Ζωής

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Δευτέρα 06/06/2022 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2022.

ΘΕΜΑ 2ο Προέλεγχος και υποβολή στο Δ.Σ. του Ταμειακού Απολογισμού έτους 2021 του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη και παραλαβή της τοπογραφικής μελέτης με τίτλο «Ολοκληρωμένη αστική παρέμβαση στην περιοχή της Βεργίνας».

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη της Προγραμματικής Σύμβασης (Π.Σ.) μεταξύ του Δήμου Βέροιας και του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) για το έργο «Διοικητική & Τεχνική Υποστήριξη του Δήμου Βέροιας με σκοπό την εναρμόνιση της Τεχνικής Υπηρεσίας στις απαιτήσεις της επιχειρησιακής ικανότητας για την ένταξη και υλοποίηση Έργων», συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης των όρων της σύμβασης και της υλοποίησης αυτής και εξουσιοδότηση Δημάρχου.

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» της εκδήλωσης μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση με τον Π.Σ. Αγίου Γεωργίου της 6ης Γιορτής Κηπευτικών.

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη διοργάνωση εικαστικής έκθεσης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων» ΑΜ:169/2021.

ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία Δ.Ε. Βέροιας (2020)» ΑΜ:67/2020.

ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Επέκταση-Διαρρύθμιση Δημοτικού Σχολείου Αγ.Γεωργίου» ΑΜ:83/2020.

ΘΕΜΑ 11ο Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Επισκευή και συντήρηση στέγης, ψευδοροφών και χρωματισμών Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας Δ.Ε. Βέροιας και συντήρηση αμφιθεάτρου 16ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας» ΑΜ:35/2020.

ΘΕΜΑ 12ο Κατάρτιση ή μη όρων δημοπρασίας για τη μίσθωση τμήματος συνολικού εμβαδού 1.000,00 τ.μ. αγροτεμαχίου/ων Αγροκτήματος Αγίας Βαρβάρας Δήμου Βέροιας, για την ανάγκη διαπλάτυνσης δευτερεύουσας αγροτικής οδού, για την ασφαλή μετακίνηση των οχημάτων μεταφοράς Φυσικού Αερίου από το χώρο αποθήκευσής του προς την πόλη της Βέροιας.

ΘΕΜΑ 13ο Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης του Α.Λιαπόπουλου.

ΘΕΜΑ 14ο Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης του Γ.Μηλτσανίδη.

ΘΕΜΑ 15ο Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης της Φ.Κοντοστόλη.

ΘΕΜΑ 16ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχήματος του Δήμου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Βέροιας θα γίνει στις 6-6-2022, Δευτέρα και ώρα 12:30, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Θέμα 1ο Ανάκληση ή μη λειτουργίας καταστήματος (ιχθυοπωλείου) επί της οδού 16ης Οκτωβρίου 1

Θέμα 2ο Έγκριση ή μη προσωρινής αφαίρεσης λειτουργίας μουσικών οργάνων από Κ.Υ.Ε. της Μ. Οικονομάκου

Θέμα 3ο Έγκριση ή μη προσωρινής αφαίρεσης λειτουργίας μουσικών οργάνων από Κ.Υ.Ε. της εταιρείας «Στ. Μιχάλης & Σία Ε.Ε»

Θέμα 4ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Πτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας 45,600χλ πτηνών του Σ. Ξυδόπουλου, σε εκτός σχεδίου περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Τριλόφου»

Θέμα 5ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον καθαρισμό Ο. Γ. – Ρ. Γ. στο Ο.Τ 342 της πόλης Βέροιας

Θέμα 6o Έγκριση ή μη Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Βέροιας

Θέμα 7ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση ή μη του Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Βέροιας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69