tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθητές που φιλοτέχνησαν αφίσες κατά της έμφυλης βίας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Βέροιας

Την ομάδα των μαθητών της Α’ τάξης του 4ου Γενικού Λυκείου Βέροιας και την καθηγήτριά τους κα Έφη Τσεπίδου, οι οποίοι είχαν την ιδέα να φιλοτεχνήσουν δύο αφίσες κατά της έμφυλης βίας, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Οι μαθήτριες Μαριλένα Σιδηροπούλου, Άσπα Σαρόγλου, Στέλλα Σίμου, Μαρία Τσαγγαλίδου και ο μαθητής Γιάννης Τασιόπουλος θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα απέναντι στην κακοποίηση των γυναικών και τις γυναικοκτονίες, φαινόμενα που δυστυχώς λαμβάνουν ανησυχητικές διαστάσεις τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης σειράς μαθημάτων στη γλώσσα και τη λογοτεχνία με θέμα τη βία μεταξύ των φύλων, οι μαθητές με την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας, δημιούργησαν γραφιστικό σχέδιο και έγραψαν τον τίτλο «Σπάσε τη σιωπή… Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη» εμπνευσμένο και από το βιωματικό εργαστήριο του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Βέροιας «Ενδυνάμωση μαθητών και μαθητριών στην πρόληψη της έμφυλης βίας στις συντροφικές σχέσεις» που πραγματοποιήθηκε στο 4ο ΓΕΛ Βέροιας.

Ο Δήμαρχος Βέροιας συνεχάρη τους μαθητές για την πρωτοβουλία τους και τα μηνύματα που στέλνουν απέναντι στις πιο ακραίες μορφές έμφυλης βίας, καθώς οι νέοι στην πρώτη τους αφίσα μέσα από φράσεις προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας πάνω στο θέμα των ανισοτήτων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69