tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Κ. Βοργιαζίδη ο Χρήστος Βοργιάδης

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας Χρήστος Βοργιάδης έκανε γνωστό ότι θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

“Στο Δήμο Βέροιας, όπου η οικονομία του στηρίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στην αγροτική παραγωγή , επιτακτική ανάγκη είναι , να αναβαθμιστεί ο ρόλος των πρωταγωνιστών της υπαίθρου αγροτών, και να τους παρέχεται υπεύθυνη ενημέρωση και καθοδήγηση σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να υπάρξει άνθηση του πρωτογενή τομέα, αποφέροντας καρπούς στην τοπική οικονομία και βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής των πολιτών του Δήμου. Επίσης , η ανάπτυξη του αγροτουρισμού θα άφηνε σίγουρα θετικό κοινωνικοοικονομικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Επέλεξα να συμμετέχω στο συνδυασμό του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, καθότι είναι δημιουργικός, συνεργάσιμος, αποτελεσματικός και πάνω από όλα άνθρωπος με ήθος, αρχές και αξίες.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ζητώ να στηρίξετε και να δείξετε εμπιστοσύνη, στον άνθρωπο που δε θα σας προδώσει ΠΟΤΕ, στο παιδί της Αγροτιάς και του Μόχθου,

Ζητώ την ψήφο σας, για να δυναμώσετε τη ΦΩΝΗ σας “

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69