tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πολιτική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στη Βέροια

Το Σάββατο 7 Μάη πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του Μ-Λ ΚΚΕ στην πόλη της Βέροιας, ενόψει της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του κόμματος στις 28 & 29 Μαΐου, με την παρουσία μελών του κόμματος, φίλων κ.α.

Την εκδήλωση προλόγισε ο  Μελιόπουλος Γιάννης  και στη συνέχεια εκ μέρους της ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ το λόγο πήρε  Δημήτρης Κοντοφάκας . Στην ομιλία του  ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για την πανελλαδική συνδιάσκεψη.

Ο Δ. Κοντοφάκας στάθηκε λεπτομερώς στην πολύπλοκη κι επικίνδυνη διεθνή κατάσταση που δημιουργεί η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ο πόλεμος που μαίνεται για πάνω από δύο μήνες, στις τεράστιες καταστροφές που προξενεί, στην μεγάλη όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και στους κινδύνους που δημιουργούνται εξαιτίας τους για όλους τους λαούς. Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε για το χαρακτήρα του πολέμου και τους στόχους της ρωσικής  εισβολής, ενώ παράλληλα τονίστηκε ο εμπρηστικός ρόλος των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ και οι σοβαρές ευθύνες τους για τη συνέχιση και κλιμάκωση των πολεμικών γεγονότων.

Η κλιμάκωση της σκληρής ταξικής πολιτικής της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη , η καθημερινή λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος με τις πρωτοφανείς αυξήσεις σε ενέργεια και βασικά είδη κατανάλωσης, η συνεχιζόμενη εγκληματική πολιτική κατά την περίοδο της πανδημίας αποτέλεσαν έναν δεύτερο πόλο της ομιλίας του Δ.  Κοντοφάκα, καθώς και η σαφής αναφορά στα πολιτικά καθήκοντα που επιβάλλουν οι επικίνδυνες διεθνείς εξελίξεις και η εσωτερική πολιτική σκηνή, επικεντρώνοντας στα ζητήματα του αντιιμπεριαλιστικού-αντιπολεμικού κινήματος στη χώρα μας.

Εκ μέρους της οργάνωσης στην Ημαθία μοιράστηκαν στους συγκεντρωμένους οι θέσεις της ΚΕ του κόμματος. Από τους παρευρισκόμενους τέθηκαν καίρια ερωτήματα, έγιναν τοποθετήσεις πάνω στις διεθνείς εξελίξεις και την εσωτερική κατάσταση και αναπτύχθηκε ένας πλούσιος διάλογος πάνω στα σημαντικά ζητήματα που θέτουν οι θέσεις του κόμματος και τα καθήκοντα που επιβάλλουν οι, γοργές, καθημερινές εξελίξεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69