tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στο "URBAN95"

Ένα σημαντικό νέο έργο του Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας CIVINET Greece-Cyprus, ξεκινά. Το έργο συντονίζεται και χρηματοδοτείται από το London School of Economics, το LSE Cities και το Bernard van Leer Foundation στο πλαίσιο της ακαδημίας "URBAN95".

Η ακαδημία URBAN95 επικεντρώνεται στο σχεδιασμό καλύτερων πόλεων για παιδιά, υποστηρίζοντας ότι μια πόλη που είναι φιλική για τα παιδιά (και όσους τα φροντίζουν) είναι κατάλληλη για όλη την κοινωνία! Το αποτέλεσμα του έργου θα είναι ένα σχέδιο παρεμβάσεων και πολιτικών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την παρουσία των παιδιών στον δημόσιο χώρο της Βέροιας και να κάνουν πιο ποιοτική και ασφαλή τη ζωή τους σε αυτόν.

Urban 95

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 41 πόλεις από 22 χώρες του κόσμου, με πλέον αξιοσημείωτες το Αμπού Ντάμπι, το Ρίο ντε Τζανέιρο, τη Μπογκοτά, την Τιφλίδα, το Νάβι Μουμπάι, τη Λίμα, τη Μασαχουσέτη κ.α.

Συμμετέχουσες χώρες: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Γεωργία, Γκάνα, Γουατεμάλα, Ελλάδα, Ινδία, Ιράν, Μεξικό, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Σερβία, Νότια Αφρική, Τουρκία, Μ.Βρετανία, ΗΠΑ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο για το “URBAN95” στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69