tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει στις 23-2-2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 5/2022 απόφασης της Κοινωφελούς επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δ.Βέροιας, περί έγκρισης του κανονισμού διάθεσης χώρων, υποδομών και υπηρεσιών (Κ.Δ.Χ.Υ.Υ.)

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση ή μη έκδοσης ψηφίσματος για την παύση λειτουργίας καταστήματος της τράπεζας ΕUROBANK στην πόλη της Βέροιας.

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση ή μη υιοθέτησης ψηφίσματος του Συλλόγου Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς (Σ.Ε.Τ.Π) για την επιχειρούμενη περαιτέρω συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας.

ΘΕΜΑ 4ο : Έκδοση ή μη ψηφίσματος συμπαράστασης στο αίτημα του σωματείου σχολικών καθαριστριών Δημοτικών-Γυμνασίων και Λυκείων Νομού Ημαθίας για την επικείμενη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

ΘΕΜΑ 5ο : Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την πορεία υλοποίησης του εγκεκριμένου ΠΕΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας κατά το 2022.

ΘΕΜΑ 6ο : Ορισμός κοινωνικών φορέων για τη συμμετοχή εκπροσώπων τους στις επιτροπές του Δ.Σ

ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 266/2021 απόφασης του Δ.Σ για την αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιδρύματος με την επωνυμία Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός «Θεανώ Ζωγιοπούλου».

ΘΕΜΑ 8ο : Επί ενστάσεως του Ν.Μ κατά της υπ’αριθ. 229/2020 απόφασης του Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 9ο : Έγκριση ή μη απευθείας αγοράς τμήματος οικοπέδου στο Ο.Τ. 263 της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ 10ο : Χορήγηση ή μη συναίνεσης για την υλοποίηση εργασιών από το Λύκειο Ελληνίδων – Παράρτημα Βέροιας στο Αρχοντικό Σαράφογλου.

ΘΕΜΑ 11ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την ρυμοτομική απαλλοτρίωση επί ιδιοκτησίας με φερόμενες ιδιοκτήτριες τις κ. Σ. και Α. Τσαγκαλίδου.

ΘΕΜΑ 12ο : Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης δημοτικών χώρων του κτιρίου Βούλας Χατζήκου στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Ν.Ημαθίας.

ΘΕΜΑ 13ο : Έγκριση ή μη α) λύσης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας και Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και β) ανάκλησης των υπ’ αριθμ. 988/2018 και 305/2019 αποφάσεων του Δ.Σ Βέροιας.

ΘΕΜΑ 14ο : Έγκριση ή μη ισολογισμού και απολογισμού του κληροδοτήματος Τσαρούχη, έτους 2021

ΘΕΜΑ 15ο : Ορισμός α) εκπροσώπου του Δήμου και β) υπαλλήλου της Ταμειακής Υπηρεσίας και του αναπληρωτή του, ως χρήστη της διαδικτυακής εφαρμογής της Τράπεζας της Ελλάδας.

ΘΕΜΑ 16ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Κατασκευή και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας, ισχύος 250,0575ΜW, στη θέση «ΒΕΡΜΙΟ ΤΕΚΕ».

ΘΕΜΑ 17ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για περιοριστικά μέτρα βοσκής σε υλοτομηθείσες συστάδες στο ιδιωτικό δάσος Σελίου.

ΘΕΜΑ 18ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για περιοριστικά μέτρα βοσκής σε υλοτομηθείσες συστάδες στο ιδιωτικό δάσος Παλατιτσίων.

ΘΕΜΑ 19ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για περιοριστικά μέτρα βοσκής σε υλοτομηθείσες συστάδες στο ιδιωτικό δάσος «Έλατα Ξηρολιβάδου».

ΘΕΜΑ 20ο : Ορισμός μελών και συγκρότηση επιτροπής για την καταστροφή-ανακύκλωση υλικών ακατάλληλων για χρήση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος-Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας, για το έτος 2022.

ΘΕΜΑ 21ο : Έγκριση ή μη α) καθορισμού ΚΑ του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2022 και β) δημιουργίας λογαριασμού του Δήμου Βέροιας στην Τράπεζα Πειραιώς.

ΘΕΜΑ 22ο : Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Κατασκευή κυκλικών κόμβων».

ΘΕΜΑ 23ο : Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Μεταλλικό στέγαστρο κερκίδων γηπέδου Αγ.Μαρίνας και μεταλλικής κλίμακας Αγ.Κυριακής Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 24ο : Έγκριση ή μη α) Οριστικής παραλαβής των παραδοτέων της σύμβασης 1,2,3,4 και β) του οριστικού «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ), του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 25ο : Έγκριση ή μη κατάργησης θέσης τοποθέτησης περιπτέρου

ΘΕΜΑ 26ο : Επί αιτήματος του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας για την παραχώρηση χρήσης τμήματος της πλατείας Ελιάς.

ΘΕΜΑ 27ο : Επί αιτήματος του 3ου Γυμνασίου Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου

ΘΕΜΑ 28ο : Έγκριση ή μη ανάκλησης της υπ’ αριθ. 206/2021 απόφασης του Δ.Σ. και β) παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη μεταφοράς ιατροδικαστικής εξέτασης, εξόδων κηδείας και ταφής οικονομικά αδύναμης δημότισσας.

ΘΕΜΑ 29ο : Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα

ΘΕΜΑ 30ο: Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69