tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: Στο πλευρό της ΕΛΜΕ στην κινητοποίηση για την ακρίβεια

Την κινητοποίηση της ΕΛΜΕ Ημαθίας για την ακρίβεια θα στηρίξει η δημοτική παράταξη «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και ο επικεφαλής της Αντώνης Μαρκούλης, Σε δήλωσή του ο κ. Μαρκούλης αναφέρει:

"Δεν έχει προηγούμενο! Οι λογαριασμοί ρεύματος που φτάνουν στο μέσο νοικοκυριό έχουν ξεπεράσει και τη χειρότερη εκτίμηση. Να σημειωθεί ότι η επιλογή της ιδιωτικοποίησης θα έφερνε ανταγωνισμό και μειώσεις τιμών!

Οι τιμές των προϊόντων στο ράφι έχουν πάρει την ανιούσα για τα καλά. Μάλιστα, με τη δικαιολογία της ανατίμησης της ενέργειας, οι αυξήσεις στα προϊόντα είναι τουλάχιστον σε διπλάσιο ποσοστό.

Τα καύσιμα αγγίζουν και σε περιοχές ήδη ξεπερνούν τα 2 ευρώ η αμόλυβδη! Οι όποιες συγκρίσεις των πετσοκάναλων με τιμές αμόλυβδης στη Γερμανία, κάνουν ότι λησμονούν πως εκεί ο κατώτερος μισθός είναι 1.800 ευρώ, εν αντιθέσει με τη χώρα μας που μετά βίας αγγίζει τα 600 ευρώ και το σημαντικότερο η Γερμανία δεν έχει διόδια. Στην τιμή των 1,75 ευρώ εμπεριέχονται και οι επιβαρύνσεις των διοδίων.

Η Αριστερά έχει χρέος να παρατάξει τις δυνάμεις της στην πρώτη γραμμή διαμαρτυρίας και αντίστασης. Χωρίς να εξαιρούμε τις αγροτικές κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει, καλούμαστε και θα πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα που ξεκινά η ΕΛΜΕ Ημαθίας, με πρώτη συγκέντρωση την Τετάρτη 16/2 στην πλατεία Δημαρχείου.

Αντίσταση τώρα, αύριο θα είναι αργά. Η όποια διστακτικότητα θα εκληφθεί ως αδυναμία.

Ως δημοτική παράταξη Συμμετέχουμε δυναμικά στη συγκέντρωση της Τετάρτης στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια, για να διαμαρτυρηθούμε για την ακρίβεια".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69