tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αυτή είναι η νέα Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Τη νέα του Οικονομική Επιτροπή εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Στην διαδικασία, ο δήμαρχος όρισε ως μέλη τους αντιδημάρχους Στέλιος Ασλάνογλου, Βασίλη Παπαδόπουλο και Αλέκο Τσαχουρίδη.

Στα υπόλοιπα έξι μέλη που εκλέγονται, η παράταξης Βοργιαζίδη πρότεινε τους Λεωνίδα Ακριβόπουλο, Λάζαρο Ασλανίδη, Αθανάσιο Δέλλα, Στέργιο Διαμάντη και Άρη Λαζαρίδη. Από την παράταξη Μπατσαρά προτάθηκαν οι Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Πυρινός. Από την παράταξη Παυλίδη προτάθηκαν οι Γιώργος Μιχαηλίδης και Χρήστος Κελεσίδης. Από την παράταξη Μαρκούλη προτάθηκαν οι Κυριάκος Θεοδωρίδης και Σωτήρης Στουγιάννος.

Στην διαδικασία δεν πρότεινε υποψηφίους η παράταξη Δικαίωμα για Νέα Βέροια. Έτσι η παράταξη Βοργιαζίδη αντί για δυο μέλη, εξέλεξε τρία. 

Μετά την ψηφοφορία εκλέχθηκαν από την παράταξη Βοργιαζίδη οι Διαμάντης (13 ψήφοι), Ασλανίδης (12), Λαζαρίδης (11), από την παράταξη Μπατσαρά ο κ. Πυρινός (4), από την παράταξη Παυλίδη ο κ. Μιχαηλίδης (5) και από την παράταξη Μαρκούλη ο κ. Κ. Θεοδωρίδης (4).

Τη νέα εννεαμελή Οικονομική Επιτροπή αποτελούν οι: Ασλάνογλου (πρόεδρος), Παπαδόπουλος, Τσαχουρίδης, Διαμάντης, Ασλάνογλου, Λαζαρίδης, Πυρινός, Μιχαηλίδης, Κ. Θεοδωρίδης.

Όσοι δεν εκλέχτηκαν αποτελούν αναπληρωματικά μέλη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69