tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βοργιαζίδης: "Ο Τέλης Σιδηρόπουλος έδωσε την ψυχή του για την υπεράσπιση και την προστασία των παιδιών"

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Τέλη Σιδηρόπουλου εξέδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Αναλυτικά:

"Σήμερα αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που έδωσε την ψυχή του για την υπεράσπιση και την προστασία των παιδιών. Αποχαιρετούμε μία προσωπικότητα η παρουσία της οποίας συμβόλιζε πολλά για την πόλη και την κοινωνία της Βέροιας. Λέμε αντίο στον Τέλη Σιδηρόπουλο που με τη μοναδική του δύναμη άγγιζε από το 2008 τις ευαίσθητες χορδές της παραμέλησης, της κακοποίησης και της εγκατάλειψης ανήλικων παιδιών.

Εδώ και χρόνια η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» δημιούργησε ένα πεδίο δράσης προς την φροντίδα νέων ατόμων που προέρχονται από δυσλειτουργικές οικογένειες και βιώνουν παραμέληση, βία, περιθωριοποίηση και απόρριψη, στο σπίτι, στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Το κοινωνικό έργο του Τέλη Σιδηρόπουλου χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σημαντικό. Οι δομές του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας της Βέροιας, Το Σπίτι της Βεργίνας, το Κέντρο Αναφοράς και παροχής συμβουλευτικής της Βέροιας, το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος της Βέροιας και η Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης της Βέροιας παρέχουν  ασφάλεια, σεβασμό, ελευθερία και αγάπη αλλά κυρίως βοηθούν τα παιδιά να ανακτήσουν την παιδική τους ηλικία, θεραπεύοντας το τραύμα τους.

Η συμβολή του στην αντιμετώπιση ενός σύγχρονου προβλήματος και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα του θα μας συνοδεύουν πάντα…

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους οικείους του"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69