tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θέματα του δήμου Βέροιας συζήτησαν εκπρόσωποι τοπικών οργανώσεων ΝΔ με τον δήμαρχο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιατζίδη είχαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Βέροιας κ. Δημήτρης Ζιώγας, στο πλαίσιο των επαφών με τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο νομό.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε ευρεία αναφορά σε θέματα που αφορούν το Δήμο Βέροιας, τη λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και γενικότερα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, με κυρίαρχο αυτό της πανδημίας όπου επισημάνθηκε ακόμα μια φορά η ανάγκη επιτάχυνσης του προγράμματος των εμβολιασμών.

Από τους παρευρισκόμενους έγινε αναφορά στην ανάγκη συνδρομής όλων, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών και την αναπτυξιακής πορεία του Δήμου, με θετική προσέγγιση και διάθεση προσφοράς.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. ευχαριστώντας το Δήμαρχο για τη φιλοξενία τόνισε πως οι οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται διαρκώς σε μια αμφίδρομη σχέση με την κοινωνία, αφουγκράζονται, καταγράφουν και μεταφέρουν τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις υπάρχουσες δυσλειτουργίες των φορέων, ώστε να συμβάλουν στην επίλυση τους από την Κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους Βουλευτές του νομού.

bikas gianavartzis

Συνάντηση με πρόεδρο Επιμελητηρίου

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Γιανναβαρτζή με τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Γιώργο Μπίκα.

Στην συνάντηση ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς από το Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της περιοχής, αλλά  και για τις δράσεις του φορέα.

Όπως τόνισε ο κ. Μπίκας βρισκόμαστε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια δύσκολη συγκυρία και χρειάζεται η ιδιαίτερη μέριμνα και στήριξη του επιχειρείν από την πολιτεία ώστε να αντεπεξέλθει και να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην οικονομία της χώρας.

Το Επιμελητήριο από την πλευρά του, ως εκφραστής της οικονομικής ζωής του τόπου, έχει προβεί σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων ώστε να αναδείξει αλλά και να διευκολύνει τη προσπάθεια αυτή, με αρκετά θετικά αποτελέσματα ως σήμερα.

Με τη σειρά του ο κ. Γιανναβαρτζής αναφέρθηκε στην επιτυχημένη αντιμετώπιση της κρίσης που δημιούργησε η πανδημία, τη σειρά των ευεργετικών μέτρων που συνεχίζει να λαμβάνει η Κυβέρνηση και στα οικονομικά επιτεύγματα της χώρας, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις.

Ευχόμενοι και οι δύο για καλές και ασφαλείς γιορτές προέτρεψαν όλους να προτιμούν τις τοπικές αγορές την εορταστική περίοδο αλλά και κάθε εποχή του χρόνου για το καλό της περιοχής και των ανθρώπων της.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69