tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παυλίδης: "Ο δήμαρχος προσπαθεί να σαμποτάρει την συνάντηση αρχηγών παρατάξεων"

Συνάντηση αρχηγών παρατάξεων χωρίς υπηρεσιακούς παράγοντες ήθελε ο επικεφαλής των "Συνδημοτών" Παύλος Παυλίδης με την πρόσκληση που απηύθυνε στον δήμαρχο, για το θέμα λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού. 

Σε νέα του ανακοίνωση ο κ. Παυλίδης αναφέρει:

"κ.Δήμαρχε

Σας ενημέρωσα ότι έχω την πρόθεση να ζητήσω την σύγκλιση των επικεφαλής των παρατάξεων, πρακτική την οποία ουδέποτε στο παρελθόν έχετε επιλέξει από όσο θυμάμαι. Προφανώς μάλλον δεν αντιλαμβάνεστε την κίνηση και τι σημαίνει, αφού πλέον καλείτε "στελέχη της ΔΕΥΑΒ και τον κ Γκανάτσιο", τους οποίους θα μπορούσατε να καλέσετε για ενημέρωση όποτε θέλατε στο παρελθόν ή στο μέλλον.

Είναι προφανές ότι προσπαθείτε να σαμποτάρετε την συνάντηση-ενημέρωση. Αρχικά μας ενημερώσατε ότι θα μπορούσε να γίνει στη ΔΕΥΑΒ! Ακολούθως και αντιλαμβανόμενος το αστείο του επιχειρήματος, ανακαλύψατε την ανάγκη να παραστούν υπηρεσιακοί παράγοντες και ο κ. Γκανάτσιος! Μα τους ακούσαμε ήδη!! Δεν κομίζουν κάτι νέο. Η δική μου πρόταση αφορά την ενημέρωση κάτω από το πρίσμα των νέων στοιχείων που έχουμε ως παράταξη από το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης και πιο συγκεκριμένα από τον καθηγητή Peter Mauer, τον φερόμενο και "πιστοποιητή" της μεθόδου.

Τον κ. Γκανάτσιο τον ακούσαμε να μας εξηγεί και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου του που εξαφανίζει σε ποσοστό 100% τη λυματολάσπη και πως η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε πολλές χώρες (θα είχε αξία να μας πει πιο συγκεκριμένα να κάναμε μια ερώτηση κι εμείς ως Δήμος...) και γιατί επέλεξε την Βέροια ως χώρο επεξεργασίας λυματολάσπης από άλλους Δήμους και επιχειρήσεις (ανέφερε στο Δημ. Συμβούλιο ότι πέρασε φαντάρος και έχει ευχάριστες αναμνήσεις και όχι για να κερδίσει...επιστήμονας εργολάβος είπαμε...). Προσωπικά δεν θέλω να ακούσω κάτι παραπάνω. Αν παρά ταύτα επιθυμείτε να τον έχετε δίπλα σας συνοδό κανένα πρόβλημα. Απλά διαφαίνεται ήδη ποιος λειτουργεί προσχηματικά και καταφεύγει σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

Εν συντομία κ. Δήμαρχε, να θυμάστε ότι η συνάντηση αφορά ενημέρωση επικεφαλής παρατάξεων από εμένα και όχι συγκέντρωση των τελευταίων οπαδών σας...

Την Δευτέρα λοιπόν στις 12.

Σε ότι με αφορά δεν έχω αντίρρηση να κληθούν και τα μέσα, μιας και διευρύνατε τον κύκλο των συμμετεχόντων". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69