tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υπεγράφη η σύμβαση για το Δίκτυο Αποχέτευσης στην Βεργίνα

Στην υπογραφή της σύμβασης για την «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΕΡΓΙΝΑΣ» που αποτελεί τμήμα του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» προϋπολογισμού 9,5 εκατ. ευρώ προχώρησε την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021, ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, παρουσία του προέδρου της ΔΕΥΑΒ, κ. Στέργιου Διαμάντη, του προέδρου της Κοινότητας Βεργίνας κ. Αντώνιου Ζησιόπουλου, του προέδρου της Κοινότητας Παλατιτσίων κ. Αθανάσιου Τσαπράνη, μαζί με την ανάδοχο εταιρεία ΤΑΛΩΣ Α.Ε.

Το συνολικό μήκος των αγωγών των εσωτερικών δικτύων προς κατασκευή ανέρχεται περί τα 32,9 χλμ και προβλέπεται η κατασκευή 702 φρεατίων.

«Ο Δήμος Βέροιας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα υποδομών. Πρόκειται για ένα έργο πνοής για την περιοχή, ένα αίτημα ετών από τους κατοίκους της Βεργίνας που υλοποιείται από την παρούσα Δημοτική Αρχή» τονίζει ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

«Με το έργο αυτό η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βέροιας επιδιώκει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της προστασίας του περιβάλλοντος, έργο το οποίο αποτελούσε πάγια διεκδίκηση των δημοτών της Βεργίνας» υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69