tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δράση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στο κυνοκομείο Βέροιας (βίντεο)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων οι τομείς Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας πραγματοποίησαν δράση στο κυνοκομείο του δήμου Βέροιας. Στόχος ήταν να υπάρξει ενημέρωση για το θέμα των αδέσποτων, να αναδειχθεί το ζήτημα και να συζητηθούν τρόποι που να οδηγούν σε λύσεις.

Στην εκδήλωση κλήθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βέροιας Ηλίας Τσιφλίδης δήλωσε ότι δεν έλαβε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι ενημερώθηκε πολύ αργά για την δράση και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω κλεισμένων ραντεβού.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν για το πως λειτουργεί το κυνοκομείο από την υπάλληλο του δήμου και πήραν απαντήσεις στα ερωτήματα που της έκαναν.

Στην δράση παραβρέθηκαν και οι πρόεδροι των φιλοζωικών σωματείων Ημαθίας, Βάσω Τάκη και Αιμιλία Καλπάκη.

Για την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον "Πληροφοριοδότη" το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάζαρος Κουμπουλίδης. Επίσης, η κ. Τάκη στις δηλώσεις της ανέδειξε τα σημεία που βρίσκει αντίθετα τα φιλοζωικά σωματεία ο νέος νόμος ενώ η κ. Καλπάκη ζήτησε μεγαλύτερη διαφάνεια από τον δήμο στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων. 

Δείτε τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69