tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Ανεξάρτητος ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης - Μίλησε για "άδειασμα" από τον δήμαρχο

Την απόφασή του να συνεχίσει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος την θητεία του στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας γνωστοποίησε στην συνεδρίαση της Τετάρτης ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Θεοδωρίδης. 

Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων, διάβαση κείμενο με το οποία γνωστοποίησε την απόφασή του. Στην τοποθέτησή του ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι ο δήμαρχος προσπάθησε να τον εκθέσει στην κοινωνία, στο ζήτημα των ορισμών αντιδημάρχων, αρχικά σπάζοντας την αντιδημαρχία καθαριότητας και στην συνέχεια προτείνοντας θέση χωρίς μισθό. "Αμισθί θέση παίρνουν όσοι λαμβάνουν μισθό από το κράτος. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες προβλέπεται αντιμισθία" σχολίασε ο κ. Θεοδωρίδης και πρόσθεσε: "Πρότεινα να είμαστε όλοι αμισθί αλλά ο δήμαρχος αρνήθηκε". 

Ο κ. Θεοδωρίδης είπε ακόμη ότι στόχευε να λειτουργήσει διαφορετικά ως αντιδήμαρχος, επιλέγοντας διαγωνισμούς κι όχι απευθείας αναθέσεις.

Στην απάντησή του ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι ο κ. Θεοδωρίδης αδικεί τον εαυτό του με τέτοιες δηλώσεις - τοποθετήσεις και πρόσθεσε ότι δεν του υποσχέθηκε ποτέ έμμισθη θέση αντιδημάρχου. "Είναι επιλογή του να ανεξαρτητοποιηθεί γιατί δεν πήρε έμμισθη θέση" σχολίασε ο δήμαρχος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69