tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει στις 23-08-2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, δια τηλεδιάσκεψης (με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση ή μη απευθείας αγοράς οικοπέδου από το ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης Βέροιας που προβλέπεται ως χώρος δημοτικού σχολείου στο Ο.Τ. 91 της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση ή μη απευθείας αγοράς ιδιοκτησίας της υπ’ αριθ. 6 ιδιοκτησίας της πράξης εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης στο Ο.Τ 270 Α της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ 3ο : Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (6η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2021.

ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση ή μη καθορισμού του ελαχίστου περιεχομένου της από τον νόμο προβλεπόμενης σχετικής προκήρυξης για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση ή μη α) επικαιροποίησης της σύμβασης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Βέροιας και της εταιρίας «Ανακύκλωση συσκευών Μονοπρόσωπη Α.Ε.», β) εξουσιοδότηση του Δημάρχου.

ΘΕΜΑ 6ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την «Οριοθέτηση των ρεμάτων Διώρυγας 66 και ποταμού Λουδία στις Π.Ε Πέλλας, Ημαθίας και Θες/νίκης» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΘΕΜΑ 7ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την παραχώρηση από την ΠΕ Ημαθίας τμήματος του υπ’ αριθ 1147ζ αγροτεμαχίου της Κοινότητας Πατρίδας σε ιδιώτη.

ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση ή μη ανάκλησης της υπ’ αριθ. 169/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί δωρεάν παραχώρησης για χρήση δημοτικού οικοπέδου στο Ο.Τ 463 της Βέροιας, στον σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί».

ΘΕΜΑ 9ο : Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Τριποτάμου».

ΘΕΜΑ 10ο : Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου καλαθοσφαίρισης Βίλα Βικέλα Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 11ο : Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Συντήρηση Αγροτικών Δρόμων».

ΘΕΜΑ 12ο : Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Μακροχωρίου.

ΘΕΜΑ 13ο : Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Τριλόφου.

ΘΕΜΑ 14ο : Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του Μακροχωρίου.

ΘΕΜΑ 15ο : Έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου οχημάτων σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του Μακροχωρίου .

ΘΕΜΑ 16ο : Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων ιατροδικαστικής εξέτασης, εξόδων κηδείας και ταφής οικονομικά αδύναμου δημότη

ΘΕΜΑ 17ο : Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμου δημότη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69