Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Επίσκεψη στην μονάδα του ΟΚΑΝΑ έκανε η αντιδήμαρχος Γ. Μπατσαρά

Επίσκεψη στους χώρους όπου φιλοξενείται η Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης του ΟΚΑΝΑ Βέροιας πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Εθελοντισμού και Υγείας του Δήμου Βέροιας κ. Γεωργία Μπατσαρά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους (τιμάται κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου).

Η κ. Μπατσαρά έγινε δεκτή την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 από το επιστημονικό προσωπικό της ΜΟΘΕ ΟΚΑΝΑ Βέροιας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρονται και τον τρόπο λειτουργίας της Μονάδας. Επιπλέον, συνομίλησε με απεξαρτημένα μέλη του ΟΚΑΝΑ και ενημερώθηκε για τις ιδιαίτερες ανάγκες που αντιμετωπίζουν.

Το προσωπικό της Μονάδας επισήμανε τη σημασία της καλής συνεργασίας ειδικότερα στα θέματα που χρήζουν άμεσης και ιδιαίτερης αντιμετώπισης από την πλευρά της πολιτείας, ενώ ευχαρίστησε θερμά για την ευαισθητοποίηση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής – Εθελοντισμού και Υγείας του Δήμου Βέροιας πάνω στα ζητήματα χρήσης και εξάρτησης, αφού η Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης του ΟΚΑΝΑ Βέροιας είναι κομμάτι της κοινωνίας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69