kalas2023

vorgia ban2023

tsakiridis ban july21

ena animation

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

protonio ban egraf

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

 didactica

access ban20

Διαμάντης: "Με τον τρόπο λειτουργίας του βιολογικού εξοικονομήσαμε περισσότερα από 2,5 εκ. ευρώ"

Απάντηση στην πρόσφατη αναφορά του Παύλου Παυλίδη, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, στην λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού δίνει με ανακοιίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης. Στην απάντησή του αναφέρει:

"Η προσπάθεια του κου Παυλίδη να ανακαλύψει «σκάνδαλο» στη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της Βέροιας είναι ένα ξεκάθαρο πολιτικό πυροτέχνημα. Η πραγματικότητα την οποία επέλεξε να αγνοεί, τον διαψεύδει κατηγορηματικά. Εξάλλου, αν και κλήθηκε να παραστεί στην παρουσίαση του Βιολογικού και να του λυθούν οι απορίες, δεν μας τίμησε με την παρουσία του.

Θα αποτελέσει παγκόσμια πρωτοτυπία η κίνησή του να καταθέσει φάκελο στον Εισαγγελέα Διαφθοράς για μια υπόθεση που προκάλεσε αποδεδειγμένα τεράστια εξοικονόμηση δημόσιου χρήματος και περιβαλλοντική αναβάθμιση ταυτόχρονα! Αλλά είπαμε, τα πυροτεχνήματα είναι εντυπωσιακά.

Η περιβαλλοντική αναβάθμιση αποδεικνύεται εύκολα από τις συνεχείς αναλύσεις εισόδου και εξόδου λυμάτων από διαπιστευμένα εργαστήρια, οι οποίες είναι εξαιρετικές και είναι στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου. Μια απλή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις στο Μακροχώρι αρκεί να πείσει και τον πλέον δύσπιστο για το έργο που γίνεται εκεί. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι μας έχουν επισκεφθεί Δήμαρχοι, Πρόεδροι, Διευθυντές και στελέχη Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης από όλο τον κόσμο. Ούτε είναι τυχαίο ότι η επιλογή της μεθόδου ανά τον κόσμο εξαπλώνεται με γοργά βήματα.

Ενδεικτικά, κάποιες πόλεις - χώρες που εφαρμόζουν την συγκεκριμένη μέθοδο της βιοενίσχυσης και εμπιστεύονται την καινοτομία αυτή που ξεκίνησε από την Βέροια, είναι: Χιούστον Αμερικής, Μόσχα (4 μονάδες), Λιθουανία (8 μονάδες), Ρουμανία (58 μονάδες), Χάλιφαξ Καναδά, Ντέλφος Αμερικής κλπ κλπ κλπ.

Κατηγορήθηκε ο ανάδοχος ότι δεν είναι πιστοποιημένος. Μία νέα μέθοδος δεν παίρνει αμέσως πιστοποίηση, είναι γνωστό αυτό. Έχουμε όμως στα χέρια μας πλέον την πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο της Στουτγκάρδης, που είναι Τεχνικός Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ως προς το οικονομικό σκέλος, το ετήσιο μέσο κόστος λειτουργίας από το 2008 έως το 2012 που λειτουργούσε ο Βιολογικός Καθαρισμός με την κλασσική μέθοδο, ήταν 636.000 €. Το μέσο ετήσιο κόστος μετά την εφαρμογή των μικροοργανισμών για τα έτη 2013 έως και 2020, ήταν 314.000 €

Μειώθηκε δηλαδή το ετήσιο κόστος κατά 322.000 €

Συνολική εξοικονόμηση μέχρι 31-12-2020: 2.576.000 € !!!

Αυτό το ποσό έμεινε στα ταμεία της ΔΕΥΑΒ.

Με αυτό το ποσό η ΔΕΥΑΒ δημοπρατεί νέα έργα όπως η αποχέτευση του Σελίου, οι γεωτρήσεις Ξηρολιβάδου, Φυτειάς, Κωστοχωρίου, τα νέα μικρά δίκτυα και αντικαταστάσεις που δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν κλπ".

Ας αναλογιστεί ο κάθε δημότης τι θα σήμαινε επιβάρυνση της επιχείρησης κατά 324.000 €/έτος = θα σήμαινε 2 ευρώ το δίμηνο επιπλέον σε κάθε λογαριασμό του νερού. Αυτό επιθυμεί ο κος Παυλίδης και οι κακοί του σύμβουλοι; Έτσι ονειρεύεται να διοικήσει; Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε.

Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Γεωργοί, Αιτήσεις Gov/ΕΣΠΑ, Πληρωμές Λογαριασμών & άλλες υπηρεσίες

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/90511-smarteching-butcher-voucher

100% Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα!

kyriazis

methodos orizontio

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69