Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Επίκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ σε Πυροσβεστική και Δασαρχείο

Με αφορμή την πρόσφατη παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου κλιμάκιο της Κ.Ο Ημαθίας του ΚΚΕ με επικεφαλής το μέλος του Τ.Γ Ημαθίας και περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας Τσεχελίδη Γιάννη , επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Δασαρχείο Βέροιας.

Στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ αναφέρει:

"Στη συζήτηση τέθηκαν οι διαχρονικές πολιτικές ευθύνες όλων των αστικών κυβερνήσεων που οδήγησαν σε υποβάθμιση και καταστροφή του περιβάλλοντος το οποίο αντιμετωπίζουν σαν ένα ακόμα πεδίο κερδοφορίας για τα μονοπώλια με τραγικές συνέπειες στη ζωή και στην περιουσία των λαϊκών στρωμάτων.

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ αναφέρθηκαν στη στάση του ΚΚΕ με τις παρεμβάσεις μέσα και έξω από τη Βουλή,όπου αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι με την υποστελέχωση των υπηρεσιών , τα εξαντλητικά ωράρια , την έλλειψη ή την παλαιότητα μέσων και την απουσία ουσιαστικής πρόληψης .

Ενδεικτικό της φετινής κατάστασης είναι το γεγονός ότι στον τομέα της πρόληψης δόθηκαν για όλα τα Δασαρχεία της Ελλάδας μόλις 1.700.000 Ε από τα περίπου 17.000.000 που ζητήθηκαν".

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69