tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα γίνει την Δευτέρα 24/05/2021 και από ώρα 09:00 έως 10:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεων τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση ή μη μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη χρονικής επέκτασης της σύμβασης για «Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Βέροιας και μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ)».

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη μελέτης της πράξης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δήμου Βέροιας» στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ψηφιακή Σύγκλιση» με τίτλο «Smart cities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία-πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση-πολιτισμό-τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19», στα πλαίσια της πρόσκλησης ΑΤ08 της ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ.

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη Τεχνικών Προδιαγραφών της πράξης «Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης και Προμήθεια εξοπλισμού χωριστής συλλογής πράσινων Βιοαποβλήτων στον Δήμο Βέροιας», στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον» στα πλαίσια της πρόσκλησης ΑΤ04 στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

ΘΕΜΑ 5ο Συγκρότηση ή μη επιτροπής, έγκριση Ε.Σ.Υ. και κατάρτιση όρων διαγωνισμού του έργου «Εργασίες διαμόρφωσης του χώρου για τη δημιουργία Πράσινου Σημείου στον Δήμο Βέροιας».

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την αποζημίωση ιδιοκτήτριας εταιρείας φορτηγού οχήματος (ελκυστήρα) σε εκτέλεση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης».

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την αποζημίωση ιδιοκτήτριας εταιρείας επικαθήμενου οχήματος (πλατφόρμας) σε εκτέλεση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69