tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Βέροιας

Σε Ανοιχτή Ηλεκτρονική Διαβούλευση τίθεται το αρχικό Κοινό Όραμα, οι προτεραιότητες του ΣΒΑΚ και τα δύο (2) εναλλακτικά σενάρια για την κινητικότητα, δεδομένα τα οποία προέκυψαν έπειτα από ενδελεχή ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης και των αποτελεσμάτων, βάσει και των απόψεων φορέων και πολιτών που καταγράφηκαν στο πλαίσιο της 1ης Διαβούλευσης.

Ο Δήμος Βέροιας βρίσκεται μεταξύ των 162 Δήμων της χώρας που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και έχει ξεκινήσει την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Στόχος του ΣΒΑΚ είναι η υλοποίηση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων με σεβασμό στις βασικές αρχές της βιώσιμης κινητικότητας και απώτερο σκοπό τη βελτίωση της προσβασιμότητας κατοίκων και επισκεπτών στην πόλη της Βέροιας, όπως επίσης και στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος.

Η εν λόγω διαβούλευση συμβάλλει στην παρουσίαση χρήσιμων απόψεων από την πλευρά φορέων και πολιτών για το αρχικό Κοινό Όραμα, τα δύο εναλλακτικά σενάρια κινητικότητας με τα επιμέρους υποβληθέντα μέτρα και τις προτεινόμενες παρεμβάσεις.

Τα αποτελέσματα της Διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση του τελικού Κοινού Οράματος και στην επιλογή στρατηγικής κατεύθυνσης που πρέπει να δοθεί στον σχεδιασμό του συστήματος αστικής κινητικότητας, με χρονικό ορίζοντα το 2032.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να ενημερωθούν για την Αποτύπωση της Υφιστάμενης Κατάστασης, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/16H38_adoOnPV1U_ZMNcrlMNzUawW4E8Z/view?usp=sharing

Για το αρχικό Κοινό Όραμα, τις προτεραιότητες του ΣΒΑΚ και τα προτεινόμενα εναλλακτικά σενάρια:

https://drive.google.com/file/d/1yEqWy4BABt_BGsdvEAK_TkGUuc9J0uWu/view?usp=sharing

Για τη συμμετοχή στη διαβούλευση ακολουθείστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/q1ev4gst2VacC3xN6

Ο Δήμος Βέροιας καλεί πολίτες και φορείς να εκφράσουν τις απόψεις και τα σχόλιά τους, θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί συν-σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπους μας, συμβάλουμε στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της πόλης μας και συνδράμουμε στην προσέγγιση και υλοποίηση της ατζέντας για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.

Επισημαίνεται ότι, μόλις οι συνθήκες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας το επιτρέψουν, ο Δήμος Βέροιας θα οργανώσει ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση-συζήτηση που θα αφορά στους στόχους, στα μέτρα και στις παρεμβάσεις του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69