tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την Γιορτή της Μητέρας

Μήνυμα για την Γιορτή της Μητέρας εξέδωσε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Αναλυτικά:

"Στερείται τις επιθυμίες και τα θέλω της, αυτά που ονειρεύτηκε, ακόμα και τη ζωή της… Η μάνα, η μητέρα είναι η πιο ξεχωριστή ύπαρξη, είναι ο άνθρωπος που μας στηρίζει και μας βοηθά σε κάθε βήμα. Η ψυχή της, το πνεύμα της, η καρδιά και η αναπνοή της λειτουργούν αδιάκοπά στον αγώνα της προσφοράς και της αγάπης.

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη τιμούμε εκείνο το πρόσωπο που παρέχει ασφάλεια, στοργή και αποτελεί οδηγό για τα σωματικά, ψυχικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του καθενός από εμάς. Η όψη της και η μορφή της μας ακολουθεί σε όλες μας τις αναφορές και είναι εκείνη που συνεχίζει να είναι δίπλα μας ακόμα κι όταν δεν στέκεται κοντά…

Με τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας ο ρόλος της μητέρας γίνεται πιο σύνθετος. Εργαζόμενες με μικρά παιδιά στο σπίτι, με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικιακές ευθύνες, μητέρες της τρίτης ηλικίας, γιαγιάδες πλέον, που δυστυχώς παραμένουν απομονωμένες από παιδιά και εγγόνια μέχρι να λήξει ο συναγερμός του κορωνοϊού, μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών και μητέρες παιδιών με αναπηρίες έχουν επωμιστεί το βάρος της δυσάρεστης κατάστασης του αποκλεισμού.

Ως Δήμος Βέροιας στηρίζουμε έμπρακτα τις μητέρες με την πολιτική μας, τις δομές και τις δράσεις μας, μέσα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, το Κέντρο Κοινότητας, το ΚΕΠ Υγείας και το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διατήρηση ενός αξιοπρεπούς συστήματος πρόνοιας και ασφάλειας.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας ή αλλιώς η Γιορτή της Μητέρας δεν είναι απλά μια γιορτή υπενθύμισης της σημασίας της μητρότητας. Είναι ο λόγος για τον οποίο καθημερινά πρέπει να δείχνουμε την ελάχιστη ευγνωμοσύνη, ανταπόδοση και αναγνώριση της ανιδιοτελούς συμβολής της στην προσωπική μας πορεία μέσα στην κοινωνία. Η διδαχή των αξιών του σεβασμού και της υπευθυνότητας παραμένει πάντα ανεκτίμητη μέσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69