tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απάντηση Δέλλα σε Γουλτίδη

Απάντηση στο χθεσινό σχόλιο του Γιώργου Γουλτίδη έστειλε ο Θανάσης Δέλλας, αναφορικά με το γνωστό θέμα των Ριζωμάτων. Αναλυτικά αναφέρει:

"Από την απόπειρα απάντησης σας κ. Γουλτίδη για το μεγάλο πρόβλημα των συγχωριανών μου, μικροιδιοκτητών γης στα Ριζώματα, ένα είναι το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει, ότι «δεν αναφέρεστε στην ταμπακιέρα».

Με υπεκφυγές, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και προσωπική επίθεση στο πρόσωπο μου, αντιπαρέρχεσαι στα κρίσιμα ερωτήματα που κατέθεσα προς την παράταξη σας.

Τα επαναλαμβάνω λοιπόν:

  • Γιατί τόσο καιρό σιωπούσατε;
  • Γιατί δεν καταδικάσατε ποτέ την παρατεταμένη κυβερνητική αφωνία;
  • Γιατί τελικά φοβάστε την δυναμική αντίδραση των κατοίκων των Ριζωμάτων, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά επί οκτώ μήνες, την κυβερνητική απάντηση / θέση επί των δίκαιων αιτημάτων τους;

Για άλλη μία φορά λοιπόν, «η μπάλα στην κερκίδα» για να χρησιμοποιήσω τον γνωστό ποδοσφαιρικό όρο.

Προς ενημέρωση και μόνον των συμπολιτών μας και για να εξαχθούν ασφαλή και δίκαια συμπεράσματα έχω να σας θυμίσω:

Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώσαμε το πρόβλημα και το αναδείξαμε λεπτομερώς και εμπεριστατωμένα, προχωρήσαμε μεταξύ άλλων και στις παρακάτω ενδεικτικές ενέργειες:

Η νομική υπηρεσία του Δήμου Βέροιας, συνέταξε κείμενο – ένσταση κατά των Προσωρινών αναρτήσεων του Εθνικού κτηματολογίου, για την περιοχή των Ριζωμάτων.

Συγκεντρώσαμε στα δημοτικά γραφεία του χωριού αλλά και στην Βέροια εκατοντάδες ενστάσεις τις περισσότερες των οποίων κατέθεσα προσωπικά στο γραφείο Κτηματογράφησης Βέροιας.

Συστήσαμε, με προτροπή μου οκταμελή οργανωτική επιτροπή αγώνα, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι διατελέσαντες πρόσφατα κοινοτάρχες του χωριού, ο πρόεδρος του Αναγκαστικού Δασικού Συν/μου και πολίτες.

Αντιπροσωπεία της επιτροπής επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας, με συνοδευτικά έγγραφα στις τοπικές αρχές, στους βουλευτές Ημαθίας, στα κόμματα και σε φορείς της περιοχής.

Υποβλήθηκαν μέχρι σήμερα δύο κοινοβουλευτικές ερωτήσεις. Η πρώτη από τον κοινοβουλευτικό υπεύθυνο περιβάλλοντος του ΚΙΝΑΛ, κ. Γιώργο Αρβανιτίδη και η δεύτερη χρονικά από τον βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ, κ. Τάσο Μπαρτζώκα. Επίσης έγινε και μία ακόμη αναφορά στην Βουλή από τον προαναφερθέντα βουλευτή κ. Αρβανιτίδη ενώ σε σχετική αναφορά και δημοσιοποίηση του προβλήματος προέβη και ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης..

Τέλος ο δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε έμπρακτα την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους κατοίκους των Ριζωμάτων, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθήνα, συνοδεία κλιμακίου νομικών του δήμου, όπου και ενημέρωσε υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για την οξύτητα του προβλήματος.

Εν τέλει όλο αυτό το χρονικό διάστημα κρατήσαμε επίκαιρο το θέμα που απασχολεί χιλιάδες μικροιδιοκτήτες των Ριζωμάτων, μέσω της ανάδειξης του στα ΜΜΕ, έντυπα, ηλεκτρονικά και λοιπά, τοπικά και πανελλαδικά (εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ, εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).

Τα πεπραγμένα λοιπόν μιλούν κ.Γουλτίδη!

Στους δε κοινωνικούς αγώνες πάντα καταγράφονται τόσο οι παρόντες, όσο και οι απόντες!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69