tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαξιφισμοί πάνω από την αγροτική γη των Ριζωμάτων

Απάντηση με αφορμή το πως σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Δέλλας την πρόταση Παυλίδη για το θέμα των Ριζωμάτων, έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γουλτίδης. Αναλυτικά:

"Με έκπληξη διαβάζω την τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης, του κ.Δέλλα, με την οποία μας ενημερώνει Αυτός, σε απάντηση του ερωτήματός μας προς τον Δήμαρχο, ότι κηρύσσει εκ νέου ανένδοτο αγώνα στα Ριζώματα... Ακόμη δεν σίγασαν τα καριοφίλια από τον προηγούμενο ανένδοτο του καλοκαιριού, γελοιοποιώντας ακόμη και την έννοια των ανένδοτων που τους κατάντησε ανέκδοτα...

Μας εγκαλεί μάλιστα με γνήσιο πάθος και λίγο πριν την μεγάλη "μάχη" του, γιατί δεν τολμήσαμε να καταγγείλουμε την κυβερνητική αφωνία τόσους μήνες. Πήρε φόρα και έχει και κατηφόρα... κ.Δήμαρχε συγκρατήστε τον... Δείξτε του με την ευκαιρία την δική σας (φυσικά με την συνυπογραφή της συνοδοιπόρου σας κας.Μπατσαρά) καταγγελτική εισήγηση που φέρατε στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση, να ηρεμήσει και ο πολεμοχαρής συνάδελφος...Αν υπάρχει...

Ενημερώστε με την ευκαιρία τον αγαπητό Κύριο Σύμβουλο ότι οι Δήμοι έχουν παιδικές χαρές, δεν είναι παιδικές χαρές... Ενημερώστε παράλληλα και εμάς, αν ασκείτε ακόμη τα καθήκοντα του Δημάρχου ή αν σας αντικαθιστά στις οφειλόμενες απαντήσεις ο πρώτος τυχών.

Επί της ουσίας. Οι αγρότες έχουν πρόβλημα, η λύση του οποίου δεν είναι δυνατόν να δοθεί με κάποιους που ονειρεύονται εν έτει 2021 αντάρτικα, φυσεκλίκια και γκράδες. Αυτά είναι φαιδρότητες από άτομα που βλέπουν στον καθρέφτη τους έναν νέο Μαρίνο Αντύπα. Ίσως να χρήζουν και φροντίδας και το λέω με συμπάθεια...Εξετάστε σας παρακαλώ την πρότασή μας και αν επιθυμείτε αξιοποιείστε την.

Σε κάθε περίπτωση, είστε Δήμαρχος του Δήμου μας, αναλάβετε τις ευθύνες σας και απαντήστε μας εσείς ή η εκπρόσωπος τύπου. Μην αποσπάτε και τον συνάδελφο από τις πολεμικές προετοιμασίες..."

Τι είχε δηλώσει ο Θανάσης Δέλλας

Στις 11 Απριλίου, σχολιάζοντας την πρόταση του κ. Παυλίδη, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Δέλλας είχε αναρτήσει στο Fb: 

"Για πολλοστή φορά ο κ.Παυλίδης στην προσπάθεια του να εκφέρει πειστικό αντιπολιτευτικό λόγο, «παραβιάζει ανοικτές πόρτες». « Ανακάλυψε» και «αποκάλυψε» κυβερνητική πρωτοβουλία για την επίλυση του προβλήματος με τις άστοχες διεκδικήσεις του Δημοσίου, επί της αγροτικής γης των Ριζωμάτων, το περιβόητο πλέον 24%.

Μας προτρέπει μάλιστα να βαδίσουμε στα χνάρια των Κρητών και να συστήσουμε αντιπροσωπεία που θα διαλεχθεί με την Κυβέρνηση.

Δύο ημέρες μετά την πρόταση μου στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Αλέκου Χατζηκώστα στο Ράδιο Αιχμή και μία ημέρα μετά την σχετική ανάρτηση που ανέβασα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την οποία έγινε και σχετικό δημοσίευμα από τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Παναγιωτίδη, όπου καλούσα σε κινητοποιήσεις τους ιδιοκτήτες γης των Ριζωμάτων απέναντι στην κωφεύουσα Πολιτεία, στον δρόμο που μας έδειξαν οι Κρήτες αγρότες με αφορμή τους δασικούς χάρτες.

Για μία κόμη φορά τα πολιτικά και κοινωνικά σας αντανακλαστικά ήταν καθυστερημένα τα δε επιχειρήματα σας, άσφαιρα.

Γνώριμες σε εμάς οι αντιδράσεις σας και πασιφανής η στόχευση σας. Χύνοντας «κροκοδείλια δάκρυα», προσπαθείτε και πάλι να ακυρώσετε τις όποιες ενέργειες επιλέξουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Αμείλικτα είναι τα πολιτικά ερωτήματα που προκύπτουν από την νέα (μετά από πολύ καιρό αλήθεια), τοποθέτηση σας επί του προβλήματος:

- Γιατί τόσο καιρό σιωπούσατε;

- Γιατί δεν καταδικάσατε ποτέ την παρατεταμένη κυβερνητική αφωνία;

- Γιατί τελικά φοβάστε την δυναμική αντίδραση των κατοίκων των Ριζωμάτων, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά επί οκτώ μήνες, την κυβερνητική απάντηση / θέση επί των δίκαιων αιτημάτων τους;".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69