Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ανοιχτή επιστολή Παυλίδη στον δήμαρχο Βέροιας για το θέμα των Ριζωμάτων

Ανοιχτή επιστολή στον δήμαρχο Βέροιας για το θέμα των Ριζωμάτων έστειλε η δημοτική παράταξη "Συνδημότες". Σε αυτή αναφέρει:

"κ. Δήμαρχε

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκας σε πρωινή εκπομπή και απαντώντας σε αίτημα-διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων της Κρήτης οι οποίοι κατείχαν εκτάσεις χωρίς χαρτιά επί δεκαετίες, δήλωσε απερίφραστα ότι κανείς δεν πρόκειται να χάσει ούτε ένα μέτρο γης, αν αποδειχτεί ότι την κατείχαν πάνω από δέκα-είκοσι χρόνια.

Νομίζω ότι ο Δήμος μας επιβάλλεται σήμερα κιόλας να επικοινωνήσει με το Υπουργείο, να εκθέσει το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των αγροτεμαχίων στα Ριζώματα και της προφανούς αδικίας και να ζητήσει την συμπερίληψη της επίλυσης στην απόφαση δικαίωσης.

Πολύ περισσότερο όταν εμείς για την περιοχή μας και ειδικότερα για τα Ριζώματα, έχουμε και αποφάσεις του Δημοσίου που αποδεικνύουν την κατοχή και την επιβάρυνση των αγροτών με φόρους για χρόνια στο 100% των εκτάσεων, όπως έχουμε στο παρελθόν δημοσιοποιήσει.

Σε κάθε περίπτωση κ.Δήμαρχε, τα στοιχεία μας είναι στη διάθεσή σας όποτε τα χρειαστείτε, όπως και η συμμετοχή μας, στην περίπτωση που κριθεί απαραίτητη η παράσταση στην Αθήνα από ομάδα αντιπροσωπευτική του Δημοτικού Συμβουλίου".

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69