tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Απολογισμός αποχιονισμού

Ολοκληρώθηκε το έργο αποχιονισμού του Δήμου Βέροιας. Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου έχει ομαλοποιηθεί απολύτως, ενώ η εικόνα είναι ίδια στους πεζοδρόμους και τις αυλές όλων των Σχολικών Μονάδων.

Ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, θα ήθελε να συγχαρεί τους υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας που εργάστηκαν επί 24ωρου βάσεως από το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου, επιδεικνύοντας υπομονή και σθένος απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα. Επίσης ευχαριστεί την πλειονότητα των πολιτών για τη συνδρομή και τη στάση που κράτησε στην επιχείρηση αποχιονισμού.

Συνολικά, εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος και στις πέντε Δημοτικές Ενότητες το ανθρώπινο δυναμικό που συμμετείχε στο έργο ήταν: 46 άτομα πληρώματα 14 οχημάτων-μηχανημάτων (αλατιέρες, σκαπτικά με λεπίδες και 4 επί 4 με μαχαίρι), 16 άτομα διοικητικό προσωπικό υπεύθυνο για την επικοινωνία με τους πολίτες και 20 εργαζόμενοι που συνέδραμαν πεζοί από τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, στον καθαρισμό σχολικών αυλών, σε κοινόχρηστους χώρους και σε σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Ο Δήμος Βέροιας επισημαίνει πως παρά τις σφοδρές χιονοπτώσεις καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον αποχιονισμό και τα αποτελέσματα ήταν αρκούντως ικανοποιητικά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69