tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος στο "Εξ αποστάσεως" - Τι είπε για βρεφονηπιακούς σταθμούς, γήπεδα, πολιτική και προβλήματα των δικηγόρων

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή του Πληροφοριοδότη, "Εξ αποστάσεως". Σε αυτήν, μίλησε για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και την λειτουργία τους μέσα στην καραντίνα, αναφέρθηκε στις αθλητικές υποδομές του δήμου και ανέδειξε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι από τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στα δικαστήρια για την μη διάδοση του κορονοϊού.

Για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ο κ. Ακριβόπουλος σχολίασε ότι το ΚΑΠΑ δεν αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο προβλήματα με κρούσματα κορονοϊού αλλά αν προκύψουν είναι έτοιμο να τα αντιμετωπίσει. Για τους παιδικούς σταθμούς, τόνισε ότι υπήρξε προσαρμογή στα νέα δεδομένα που προκάλεσε η υποχρεωτική φοίτηση των προνηπίων στα νηπιαγωγεία. Ο κ. Ακριβόπουλος είπε ότι υπάρχει επάρκεια θέσεων στους παιδικούς ενώ αντίθετα υπάρχει πληρότητα στους βρεφικούς. Σύμφωνα με τον κ. Ακριβόπουλο, ανάσα στην ζήτηση που υπάρχει στους βρεφικούς, θα δώσει η ολοκλήρωση της δομής στην Κυψέλη. Σε ερώτηση για το πότε θα μπουν τα παιδιά στην δομή της Κυψέλης, εκτίμησε ότι αυτό θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αναφορικά με τους αθλητικούς χώρους του δήμου, ο κ. Ακριβόπουλος τόνισε ότι δεν επαρκούν και δεν βρίσκονται και στην κατάσταση που πρέπει. Επεσήμανε ότι δεν αναπληρώθηκαν οι εργαζόμενοι που έφυγαν από τα αθλητικά κέντρα. Είπε ακόμη ότι τα κλειστά γυμναστήρια είναι ενεργοβόρα και έχουν παρωχημένης τεχνολογίας συστήματα θέρμανσης και φωτισμού. Σημείωσε ότι ο δήμος δεν μπορεί να προχωρήσει με δικά του κεφάλαια στην αλλαγή αυτών των συστημάτων και αναζητά χρηματοδοτήσεις για να το πετύχει.

Με αφορμή την προσπάθεια που ξεκίνησε για κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της πόλης, από την πλευρά της Εγνατίας, τόνισε ότι και για λόγους αθλητικού τουρισμού χρειάζονται υποδομές που θα μπορούν να φιλοξενήσουν μεγαλύτερες διοργανώνεις. Επίσης, πρόσθεσε ότι εκτός από την δημιουργία νέου γυμναστηρίου, ο δήμος θα πρέπει να προχωρήσει και στην κατασκευή ενός γυμναστηρίου, υπάρχει ο χώρος κάτω από την Ελιά, που θα εξυπηρετήσει ανάγκες αθλημάτων όπως η γυμναστική αλλά και ομαδικά αθλήματα. 

Όσον αφορά την ενεργό πολιτική συμμετοχή του, δήλωσε υποστηρικτής της προοδευτικής παράταξης αλλά και των συνεργασιών όπου απαιτούνται. 

Τέλος, για το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι αλλά τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, σχολίασε ότι είναι παντελής η έλλειψη στήριξης της πολιτείας και πρόσθεσε ότι εμπαίζονται από την κυβέρνηση οι δικηγόροι. "Είμαστε σε μια κατάσταση που είμαστε ανοιχτοί αλλά δεν δουλεύουμε" τόνισε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69