tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Digital Marketing για Τουριστικές Επιχειρήσεις»

Σε συνέχεια της προσπάθειας του Δήμου Βέροιας για την στήριξη της τοπικής οικονομίας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Digital Marketing για Τουριστικές Επιχειρήσεις».

 

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να παρέχει συμβουλές στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό σχετικά με τα βασικά εργαλεία Digital Marketing και πως μια επιχείρηση να τα αξιοποιήσει σωστά για να επικοινωνήσει την επιχείρηση της online και να κερδίσει περισσότερες κρατήσεις  ή πωλήσεις.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Βασίλης Πολύζος, Founder της THE VSCOPE που δραστηριοποιείται στους τομείς της διαφήμισης και του τουρισμού ως Brand Strategist & Digital Marketing Expert. Ο Βασίλης Πολύζος, μέσα από την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία του στην αξιοποίηση των Digital Marketing Tools, έχει αναλάβει σημαντικούς ρόλους στο παρελθόν, σε advertising agencies όπως η DOPE Studio, η OBQO και η Nelios, βοηθώντας δημοφιλή brands να διαμορφώσουν την κατάλληλη στρατηγική και να πετύχουν τους στόχους τους στο ψηφιακό περιβάλλον. Παράλληλα, από το 2016 έως και σήμερα, ενισχύει τις προσπάθειες για τη διεύρυνση του digital ecosystem στη χώρα μας, μέσα από τη συμμετοχή του ως εκπαιδευτής στην πρωτοβουλία της Google “Grow Greek Tourism Online” αλλά και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΝΣΕΤΕ.

Η εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων, θα προβληθεί διαδικτυακά το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 18.00 μέσω του επίσημου καναλιού του Δήμου Βέροιας στην πλατφόρμα YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/38aApyZ όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση και να θέσουν τις ερωτήσεις τους. Σημειώνεται, τέλος, ότι το βίντεο της εκδήλωσης στη συνέχεια θα αναρτηθεί μόνιμα στο κανάλι του Δήμου στο YouTube. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69