tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος στο "Εξ αποστάσεως" - Τι είπε για πανδημία, καθαριότητα στην Βέροια και βαθμό ετοιμότητας εν όψει χειμώνα

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Εξ αποστάσεως" του "Πληροφοριοδότη". Στην συνέντευξη του περιέγραψε πώς είναι τα πράγματα στην υπηρεσία καθαριότητας σε περίοδο πανδημίας κορονοϊού και ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει το προσωπικό καθαριότητας από απορρίμματα ασθενών covid που πετιούνται απρόσεχτα στους κάδους ή αφήνονται έξω από αυτούς.

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε και στο ερώτημα αν είναι καθαρή η Βέροια. Είπε ότι είναι πιο καθαρή από ότι ήταν το 2010 και από πολλές άλλες πόλεις στην Ελλάδα. "Για να γίνει καθαρότερη η καθαρή Βέροια χρειάζονται προσλήψεις προσωπικού, ανανέωση του στόλου των οχημάτων και συνεργασία των πολιτών" είπε ο κ. Παπαδόπουλος. 

Αναφορικά με τον στόλο των οχημάτων, ο κ. Παπαδόπουλος γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή ο δήμος θα παραλάβει 2 απορριμματοφόρα και άλλο ένα μέχρι το τέλος του έτους. Και τα τρία θα μπουν στην δουλειά τον Γενάρη. Απαντώντας σε σχόλια πολιτών, γιατί καθαρίζεται συχνότερα το κέντρο της πόλης, είπε ότι είναι πιο επιβαρυμένο. 

Σε ερώτηση για το που βρίσκεται η προσπάθεια δημιουργίας νέου νεκροταφείου στην Βέροια, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι ο δήμος εξασφάλισε όλες τις εγκρίσεις και θα διεκδικήσει χρήματα στο πρόγραμμα Α. Τρίτσης για μελέτες. Ο κ. Παπαδόπουλος γνωστοποίησε ακόμη ότι ο δήμος Βέροιας έχει έτοιμο σχέδιο για δημιουργία τμημάτων covid σε νεκροταφεία χωριών κοντά στην Βέροια και να χρειαστεί θα το υλοποιήσει.

Τέλος, αναφορικά με την ετοιμότητα του δήμου εν όψει χειμώνα, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι έχει γίνει προμήθεια άλατος και έχουν δοθεί ποσότητες στα ορεινά χωριά. Επίσης δήλωσε ότι τα μηχανήματα του δήμου είναι έτοιμα και βρίσκονται σε επιφυλακή.

Δείτε την συνέντευξη

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69