tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για την πανδημία ζητούν οι "Συνδημότες"

Σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα που αφορούν την πανδημία κορονοϊού ζητά με επιστολή της η Δημοτική Παράταξη “Συνδημότες" και ο επικεφαλής της Παύλος Παυλίδης. Στην επιστολή αναφέρει:

"Ο τόπος μας δυστυχώς χτυπιέται αλύπητα από την πανδημία. Μέρα με τη μέρα χάνουμε συμπολίτες μας, συμπολίτες όλων των ηλικιών αδιακρίτως.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού μας προσωπικού, που δίνει μια πραγματική μάχη με κίνδυνο της δικής του ζωής, η κατάσταση βαίνει προς το "ανεξέλεγκτο". Είναι νομίζω λογικό, τέτοιες ώρες να ιεραρχήσουμε  τις προτεραιότητές μας, βάζοντας ψηλά και μόνη, την δημόσια υγεία και το πως θα συνδράμουμε και εμείς, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στην αντιμετώπιση της μάστιγας. Τα άλλα έπονται...

Η αλήθεια είναι ότι μέρες τώρα περιμένουμε το μήνυμα για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μόνο θέμα "Πανδημία και προτάσεις συνδρομής  στην αντιμετώπισή της". Δυστυχώς δεν ήλθε. 
 
Καλούμε την Διοίκηση του Δήμου μας να συγκαλέσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο, με δέσμη θεμάτων συναφούς περιεχομένου, όπως :
 
 Απόφαση λήψης μέτρων ουσιαστικής στήριξης του Νοσοκομείου μας, καθώς επίσης και μέτρα στήριξης των εργαζομένων σ αυτό. Αν απαιτείται χρηματοδότηση, που γραφειοκρατικές διαδικασίες εμποδίζουν την άμεση εκταμίευση, αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί έναντι της πολιτείας, για όποιες επιλογές κινηθούν στα όρια της νομιμότητας.
 
 Με σεβασμό στην τιτάνια προσπάθεια των ανθρώπων της υγείας για την προσφορά τους, με κατανόηση για τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι επιχειρηματίες του τόπου μας, με την σκέψη μας στραμμένη στους δικούς μας συμπολίτες που δεν έχουν τα βασικά για τις μέρες των εορτών, καλούμε την Διοίκηση να συγκαλέσει άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε". 
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69